Esküvői tanú felkérő ajándék hölgyek részére

4.790Ft

Gravírozott, egyedi kulcstartó nőknek, amely remek esküvői tanú felkérő ajándék lehet, ha közeleg az esküvőd. Lepd meg vele a barátnődet! Ezzel biztosan leveszed a lábáról és a válasz csak ez lehet: “Leszek! 🙂 ”

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap. Ha gyorsabb készítést szeretnél, jelöld be ezt alul az extráknál . A sürgős készítés díja +1000 Ft.

Milyen név és dátum kerüljön a kulcstartóra?
 
Fityegők a tanú felkérős kulcstartóhoz
 
      
Extrák a kulcstartó mellé:
 
 

Leírás

A nőknek szóló esküvői tanú felkérő ajándék paraméterei:

Közeledik az esküvőd, de még nem tudod, hogyan kérd fel a legjobb barátnődet, vagy a testvéredet tanúnak? Pánikra semmi ok! Rendelj neki női tanú felkérő ajándék kulcstartót és mond ezzel a kis aprósággal a szíved vágyát. Biztos vagyok benne, hogy nagyon fog örülni a kulcstartónak és persze a felkérésnek is. A válasz, pedig csak is ez lehet: “Leszek!” 🙂

Fontos információk:

A  kör alakú medál 3,5 cm átmérőjű és 1 mm vastag. Masszív anyag, nem lehet eltörni. A teljes kulcstartó 8-9 cm hosszúságú, tehát egy női táskában könnyedén megtalálható, de egy férfi kezében is kényelmesen elfér. A tanú felkérő kulcstartó karikájára a lakáskulcs, vagy a kocsikulcs könnyedén fölhelyezhető. A kulcstartó karika 3 cm átmérőjű. A medálra kerülő szövegek és grafikák gondos szerkesztői munka után lézergravírozással kerülnek a medál felületére.

Mibe van csomagolva az ajándék kulcstartó? Hogyan kapom meg?

Az egyedi kulcstartót Mesélő Ajándékos díszhátlapba és átlátszó fóliába csomagolva küldjük el neked. Ha ajándékba adod, nem kell bajlódnod a csomagolással, mert a termék egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban ha ezen felül szeretnél hozzá díszdobozt, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt választani, akkor az alábbi linken minden segítséget megtalálsz hozzá: CSOMAGOLÁSI ÖTLETEK

Tetszett az esküvői tanú felkérő ajándék ötletünk? De megnéznél még más esküvői témájú ajándékot is? Akkor kattints ide!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Esküvői tanú felkérő ajándék hölgyek részére” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.