Barion Pixel

Esküvői ajándék csillagkép

10.690Ft16.390Ft

Varázslatos esküvői ajándék jegyes pároknak. Romantikus meglepetés évfordulóra, nászajándékba, Valentin napra.

Ajándékozd ezt a mesés csillagtérképet a házassági évfordulótokra. Az örömkönnyek garantáltak. Egyedi csillagtérkép az esküvő helyszínének és napjának csillagállásaival.

A csillagtérkép háttere fehér, fekete és sötétkék színekben választható. Személyre szabott felirattal készül. A fakeretet a választott háttérszínhez igazítjuk (pl.: a fekete kép, fekete kerettel készül).

A csillagkép három különböző méretben rendelhető:
S méret: 20,8×26,8 cm
M méret: 23×32 cm
L méret: 54×39 cm

A termékkép illusztráció! A képkeret színében és pontos méretében előfordulhat eltérés.
A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 4 munka nap.

 

Mit írjunk az Esküvős csillagképedre?
 
Dátum
Ország
Város
Felirat (max 140 karakter)
Milyen színben kéred az Esküvős csillagképet?
 
   
Extrák a kép mellé:
 
  
10.690Ft16.390Ft
meret S:20,8×26,8 cm M:23×32 cm L:54×39 cm
Clear selection

Leírás

Az esküvői ajándékról:

Emlékszel még arra a pillanatra, amikor kimondtátok a boldogító igent? Na és arra, hogy ezen a csodálatos napon milyen csillagok ragyogtak feletettek az égbolton? A mesélő csillagkép magában őrzi a legszebb emléketeket és a menyegzőtökről mesél. Megmutatja számotokra, hogy azon a napon, azon a helyen és abban az időpontban milyen csillagok ünnepeltek veletek együtt odafent az égbolton.

Nem készül két egyforma térkép, hiszen nincs két ugyanolyan momentum sem. Ez az esküvői ajándék kép csak is a Tiétek, egyedüli az egész világon. Mostantól, pedig nem csak az emlékeitekben élhet a pillanat, hiszen minden nap láthatjátok majd a szobátok falán. Amikor csak ránéztek, örömmel fog megtelni a szívetek és eszetekbe jut majd, hogy mit éreztetek akkor és ott együtt.

Rendelj személyre szabott csillagképet az évfordulótokra, nászajándékba, vagy Valentin napra és hozd le a csillagokat annak a személynek, akit a legjobban szeretsz.

A csillagtérkép paraméterei:

Az egyedi csillagtérképet személyre szabottan tervezzük és szerkesztjük. A kapott csillagképet 250 grammos fotókartonra nyomtatjuk, majd belekerül a színben hozzáillő fakeretbe. A képet előröl üveg lap védi a hátoldalát, pedig kemény karton védés fedi. A képhez mellékeljük a felfüggesztést és 2 darab csavart is, melyeknek segítségével könnyedén feltehető majd a falra.

Milyen felirat kerülhet az esküvői ajándék csillagképre? 

A csillagtérképedet az általad megadott dátum és hely szerint fogjuk elkészíteni, de ezeken kívül megadhatsz még esetleg egy idézetet, egy közös jelmondatot, vagy egyszerűen a keresztneveteket is. Ezzel a felirattal még személyesebbé teheted a saját csillagképeteket. Kérlek ügyelj arra, hogy a feliratod ne legyen hosszabb 140 karakternél, különben nem fog esztétikusan elférni a képen.

Tuti ajándékozási tipp esküvőre:

A nászajándékok sorsa általában egy és ugyanaz. A vendégek átadják őket a jegyespárnak, de az alkalomkor ezek az a ajándékok egyelőre nem kerülnek kibontásra, csak majd az esküvő után. Sok vendégtől kap a pár konyhai eszközöket, fali órát, és ágyneműket, pénzt, de persze a kreatívabbak társasjátékkal, vagy egyedi ajándékkal készülnek. Nos és mi a helyzet veled? Ha szeretnél kitűnni a többiek közül és olyan ajándékkal meglepni a jegyespárt, amit soha sem fellejtenek el, akkor az esküvős csillagtérképünk a lehető legmegfelelőbb választás. Azonban ügyesnek kell lenned ahhoz, hogy ne csak egy tárgyat, hanem egy különleges élményt is nyújthass a párnak. Ne aggódj ebben is segítünk!

Vidd magaddal az esküvő helyszínére a képet, csomagold ki és tedd a fotósarokhoz, vagy ahhoz az asztalhoz, ahová a jegyespár fog ülni. Az ajándékot nem lehet majd figyelmen kívül hagyni és biztos lehetsz benne, hogy mindenki ezzel az ajándékkal szeretne majd fotózkodni.

Felirat javaslatok a csillagtérkép ajándékra (ha nincs ötleted):

1. “Azt mondják a szerelem a csillagokban van megírva, ezért lehoztam neked az égboltról azt a pillanatot, amikor Te és én Mi lettünk! Szeretlek. ”

2. “Ma jobban, mint tegnap. Holnap jobban, mint ma”

3. “A pillanat, amikor Te és Én Mi lettünk”

4. “Amikor kettőből egy lett és az az egy tökéletes. Mr. Univerzum & Mrs. Univerzum”

5. “A Mi szerelmünk ezekben a csillagokban lett megírva. Ők indították el , hogy a Te és Én-ből Mi legyünk! Szeretlek!”

További csillagképeinkért kattints ide: CSILLAGKÉPEK

 

 

 

További információk

méret

S:20,8×26,8 cm, M:23×32 cm, L:54×39 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Esküvői ajándék csillagkép” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük