Enyém vagy kulcstartó, ajándék évfordulóra

2.890Ft

Romantikus ajándék évfordulóra. Az Enyém vagy, gravírozott kulcstartó egy cuki kis páros kulcstartó egyik eleme. Lepd meg vele a szerelmedet az évfordulótok alkalmából. Valentin napi ajándéknak is megfelelő.

A szerelmes kulcstartó párját ezen a linken éred el:
– Tiéd vagyok kulcstartó

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap. Ha gyorsabb készítést szeretnél, jelöld be ezt alul az extráknál . A sürgős készítés díja +1200 Ft.

Fityegők az Enyém vagy kulcstartóhoz
 
      
Extrák a kulcstartó mellé:
 
 

Leírás

Az enyém vagy kulcstartó paraméterei:

A gravírozott kulcstartó a képen szereplő “You are mine” felirattal készül. Ez a kulcstartó egy tökéletes ajándék évfordulóra. Kifejezheted általa, hogy mennyire szereted a kedvesedet és, hogy megmutasd a külvilágnak, Te az övé vagy és Ő a tiéd.

Az egyedi ajándék kulcstartóra választhatsz hat fajta tibeti ezüst charm közül is. Ezek még személyesebbé teszik a kulcstartót. A nemesacél szögletes medál 4 cm hosszú és 1 mm vastag. Masszív anyag, nem lehet eltörni. A teljes kulcstartó 8-9 cm hosszúságú, tehát egy férfi kezében kényelmesen elfér. A kulcstartó karikájára a lakáskulcs, vagy a kocsikulcs könnyedén fölhelyezhető. A kulcstartó karika 3 cm átmérőjű. A medálra kerülő szövegek és grafikák gondos szerkesztői munka után lézergravírozással kerülnek a medál felületére.

Az egyedi kulcstartót Mesélő Ajándékos díszhátlapba és átlátszó fóliába csomagolva küldjük el neked. Ha ajándékba adod, nem kell bajlódnod a csomagolással, mert a termék egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban ha ezen felül szeretnél hozzá díszdobozt, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt választani, akkor az alábbi linken minden segítséget megtalálsz hozzá:CSOMAGOLÁSI ÖTLETEK

Milyen alkalmakra ajánljuk?

Az enyém vagy kulcstartó tökéletes ajándék évfordulóra, de meglepheted vele a párodat Valentin nap alkalmából is. Ha a karácsonyfa alá keresel meglepetést, akkor ezzel a kulcstartóval nem lőhetsz mellé.

Tuti ajándékozás tipp Karácsonyra:

Ha az enyém vagy kulcstartót választod a szerelmed karácsonyi ajándékaként, akkor arra is ügyelj, hogy ne csak egyszerűen egy tárgyat adj ajándékba, hanem egy emlékezetes élményt is. Csomagold be egy szép csomagolópapírral a meglepetést. Egy ezüst színű szalaggal akaszd egy belső faágra. Ha elkezdődik az ajándékozás és rád kerül a sor, akkor egyszerűen csak mond el ezt a mondókát: – az én ajándékomhoz zöld, ünnepi terep vezet, de ha ezt kikutatod és megleled, minden örömkönnyed nyomban elered. Ha az ajándékozott nehezen találja az ajándékot, akkor a család többi tagja játékosan segíthet a keresgélésben. Egy a fontos, hogy mindenki jól érezze magát és, hogy örömet szerezhess az ajándékozottnak.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Enyém vagy kulcstartó, ajándék évfordulóra” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.