Első közös otthon kulcstartó

4.890Ft

Bájos kulcstartó, amely az első közös otthon névre hallgat. Szuper ajándék ötlet a párodnak. Lepd meg őt ezzel az egyedi kulcstartóval.

A kulcstartó a képen szereplő szöveggel és grafikai elemekkel fog elkészülni. Egyetlen változó elem rajta a nevek, és az évszám amiket Te adhatsz meg rá a feliratmezőbe írva.

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOS: Ha nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap. Ha gyorsabb készítést szeretnél, jelöld be ezt alul az extráknál. A sürgős készítés díja +1000 Ft.

Milyen nevek és évszám kerüljön a házikós kulcstartóra?
 
Kiegészítők a házikós kulcstartóhoz:
 
      
Extrák a kulcstartó mellé:
 
 

Leírás

Az első közös otthon kulcstartó paraméterei:

Amikor a kedveseddel elhatározzátok, hogy ideje magasabb szintre emelni a kapcsolatotokat és összebútorozni, akkor úgy érezheted magad, mint aki 3 méterrel a felhők fölött lebeg. Nos, teljesen érthető az érzés, csodálatos dolog, ha birtokba veheted az első közös otthon kulcsát. Viszont a kulcs önmagában könnyen elhagyható és a táskádba is nehezen találod meg.

Ennek okán találtuk ki Neked a legújabb gravírozott kulcstartónkat, amelynek a következő nevet adtuk: “Első közös otthon kulcstartó”. Hát nem bájos? <3 A szögletes medálra rágravírozzuk a neveteket és az alábbi feliratot: “Az első közös otthonunk, új élmények <3 új kalandok <3 új emlékek. ”  A szívecske alakú medálra azt az évszámot gravírozzuk, amikor beköltöztetek az otthonotokba. Amikor csak rápillantasz erre a szépségre, boldogsággal telik meg a szíved.

A nemesacél, szögletes alakú kulcstartó medálja 4 cm széles és 1 mm vastag. A szívecske 1 cm-es méretű és szintén 1 mm vastag. Masszív anyag, nem lehet eltörni. A teljes kulcstartó 6-8 cm hosszúságú, tehát egy férfi kezében kényelmesen elfér és egy női táskában is könnyen megtalálható. A kulcstartó karikájára a lakáskulcs, vagy a kocsikulcs könnyedén fölhelyezhető. A kulcstartó karika 3 cm átmérőjű. A medálra kerülő szövegek és grafikák gondos szerkesztői munka után lézergravírozással kerülnek a medál felületére.

Hogyan érkezik meg hozzám a kulcstartó?

A mesélő kulcstartót saját márkás hátlapba csomagolva küldjük el Neked. Ha ajándékba adod, nem kell bajlódnod a csomagolással, mert a termék egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban ha ezen felül szeretnél hozzá díszdobozt, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt választani, akkor az alábbi linken minden segítséget megtalálsz hozzá: CSOMAGOLÁSI ÖTLETEK

Milyen alkalmakra javasoljuk?

Ez a gravírozott kulcstartó szuper ajándék lehet a kedvesednek mondjuk évfordulóra, vagy Valentin napra, de megajándékozhatod vele őt csak úgy egy átlagos hétköznapon is. Ha esetleg párban vásárolod meg őket, akkor nászajándéknak is szuper lehet. Kérd rá a menyasszony és vőlegény nevét és tedd bele egy esküvős ajándéktasakba. Biztos vagyok benne, hogy imádni fogják. 🙂

Tetszett az első közös otthon kulcstartó, de megnéznél még más pároknak szóló ajándék ötletet is? Ha igen, akkor kattints ide!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Első közös otthon kulcstartó” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.