Barion Pixel

Első közös otthon kulcstartó

(1 vásárlói értékelés)

4.990Ft5.990Ft

Bájos kulcstartó, amely az első közös otthon névre hallgat. Szuper ajándék ötlet a párodnak. Lepd meg őt ezzel az egyedi kulcstartóval.

A kulcstartó a képen szereplő szöveggel és grafikai elemekkel fog elkészülni. Egyetlen változó elem rajta a nevek, és az évszám amiket Te adhatsz meg rá a feliratmezőbe írva.

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOS: Ha nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap. Ha gyorsabb készítést szeretnél, jelöld be ezt alul az extráknál. A sürgős készítés díja +1200 Ft.  2 oldalas gravírozást szeretnél? -> Ennek a díja +1000 Ft. Amennyiben kéred, válaszd ezt az opciót!

Milyen nevek és évszám kerüljön a házikós kulcstartóra?
 
Kiegészítők a házikós kulcstartóhoz:
 
      
Ha bejelölted, a másik oldal felirata:
 
Extrák a kulcstartó mellé:
 
 
4.990Ft5.990Ft
valaszd-ki-a-tipust 1 oldalas gravírozás 2 oldalas gravírozás
Clear selection

Leírás

Az első közös otthon kulcstartó paraméterei:

Amikor a kedveseddel elhatározzátok, hogy ideje magasabb szintre emelni a kapcsolatotokat és összebútorozni, akkor úgy érezheted magad, mint aki 3 méterrel a felhők fölött lebeg. Nos, teljesen érthető az érzés, csodálatos dolog, ha birtokba veheted az első közös otthon kulcsát. Viszont a kulcs önmagában könnyen elhagyható és a táskádba is nehezen találod meg.

Ennek okán találtuk ki Neked a legújabb gravírozott kulcstartónkat, amelynek a következő nevet adtuk: „Első közös otthon kulcstartó”. Hát nem bájos? <3 A szögletes medálra rágravírozzuk a neveteket és az alábbi feliratot: „Az első közös otthonunk, új élmények <3 új kalandok <3 új emlékek. ”  A szívecske alakú medálra azt az évszámot gravírozzuk, amikor beköltöztetek az otthonotokba. Amikor csak rápillantasz erre a szépségre, boldogsággal telik meg a szíved.

A nemesacél, szögletes alakú kulcstartó medálja 4 cm széles és 1 mm vastag. A szívecske 1 cm-es méretű és szintén 1 mm vastag. Masszív anyag, nem lehet eltörni. A teljes kulcstartó 6-8 cm hosszúságú, tehát egy férfi kezében kényelmesen elfér és egy női táskában is könnyen megtalálható. A kulcstartó karikájára a lakáskulcs, vagy a kocsikulcs könnyedén fölhelyezhető. A kulcstartó karika 3 cm átmérőjű. A medálra kerülő szövegek és grafikák gondos szerkesztői munka után lézergravírozással kerülnek a medál felületére.

A kulcstartó medálját kérheted 2 oldalas gravírozással is! Ennek a díja +1000 Ft-ba kerül. A nemesacél medál elő oldala csiszolt és fényes, a hátoldala matt felületű. Az eltérő oldal kezelések nem befolyásolják a gravírozott szöveg láthatóságát. Mindkét felületen egyaránt szépen mutat a felirat és a grafika. Az első közös otthon kulcstartó esetében, ha 2 oldalas gravírozást kérsz, akkor csak a szögletes medál túloldalát gravírozzuk meg! 

Hogyan érkezik meg hozzám a kulcstartó?

A mesélő kulcstartót saját márkás hátlapba csomagolva küldjük el Neked. Ha ajándékba adod, nem kell bajlódnod a csomagolással, mert a termék egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban ha ezen felül szeretnél hozzá díszdobozt, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt választani, akkor az alábbi linken minden segítséget megtalálsz hozzá: CSOMAGOLÁSI ÖTLETEK

Milyen alkalmakra javasoljuk?

Ez a gravírozott kulcstartó szuper ajándék lehet a kedvesednek mondjuk évfordulóra, vagy Valentin napra, de megajándékozhatod vele őt csak úgy egy átlagos hétköznapon is. Ha esetleg párban vásárolod meg őket, akkor nászajándéknak is szuper lehet. Kérd rá a menyasszony és vőlegény nevét és tedd bele egy esküvős ajándéktasakba. Biztos vagyok benne, hogy imádni fogják. 🙂

Tetszett az első közös otthon kulcstartó, de megnéznél még más pároknak szóló ajándék ötletet is? Ha igen, akkor kattints ide!

További információk

válaszd ki a típust:

1 oldalas gravírozás, 2 oldalas gravírozás

Első közös otthon kulcstartó termékről 1 értékelés

  1. H. Nikolett

    IMÁDOOM páromtól kaptam első lakásunk vásárlásakor nagyon meghatódtam tőle!

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük