Barion Pixel

Elismerő oklevél

6.990Ft

Szívet melengető elismerő ajándék. Az elismerő oklevél személyre szabottan készül el. Add ajándékba egy igazi hétköznapi hősnek. Megérdemli! És mi is szívből köszönjük a munkáját! <3

Az oklevél a képen szereplő díszítő elemekkel és feliratokkal készül el. Egyetlen változó elem rajta a név, a foglalkozás, a dátum és azoknak a neve, akik ajándékozzák a képet. Az egyedi adatokat neked kell megadni a feliratok mezőbe írva.

A kép teljes mérete kerettel együtt: 23,8×32,5 cm.
Az ár tartalmazza az oklevelet és az üvegezett fa színű keretet is.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

Az ajándékozott neve és foglalkozása:
 
(pl.: Kovácsné Erzsébet, ápolonó)
Kik az ajándékozók?
 
(Pl.: Családod: Apa, Marci, Bogika)
Milyen színű legyen a keret?
 
(Fa, vagy fehér, vagy fekete)
Extrák a kép mellé:
 
  
Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Az elismerő oklevél paraméterei:

A sok hollywood-i film miatt azt gondoljuk, hogy csak a szuperképességekkel rendelkező híres fickó, vagy nőci lehet a világ hőse. De mi van akkor, ha ők csak a mozivásznon léteznek? Nos akkor a világot a jól ismert hétköznapi hősök mentik meg. A napjainkban megjelenő Koronavírus járvány sokunkat taszított karanténba, azonban rengeteg ember ezekben a percekben is hősiesen küzd értünk és, hogy túl legyünk ezen a nehéz időszakon. Orvosok, ápolók, futárok, bolti eladók, rendőrök, mentősök, postások, árufeltöltők és még nagyon sok szakmabelit érint ez a dolog.

Ha van a családodban, vagy az ismeretségi körödben olyan személy, akinek szeretnél köszönetet mondani, akkor ez az elismerő oklevél remek ajándék lehet számára. Az oklevél személyre szabottan készül el. Meg kell adnod hozzá az ajándékozott nevét, a foglalkozását, a dátumot és, hogy kik ajándékozzák ezt az oklevelet. Az elismerő oklevél nem csak egy kitüntetés, de emlék arról az időszakról, amikor hősnek kellett lenni. Az ajándékozott büszkén teszi majd föl a lakása falára és hálás lesz neked az elismerésért.

Magáról a képről:

Az oklevelet személyre szabottan tervezzük és szerkesztjük, 250 grammos fotókartonra nyomtatjuk, majd belekerül a fakeretbe. A képet előröl üveg lap védi a hátoldalát, pedig kemény műbőr védés fedi. A képkeret hátulja lehetővé teszi, hogy felfüggeszthesd a falra.

Méretek: a kép teljes mérete kerettel együtt 23,8×32,5 cm.

FONTOS: az elismerő oklevél kérhető egyből az ajándékozott címére. Így még egyszerűbb az átadás folyamata és csökkentheted vele az érintkezések számát. A számlát, pedig az etikusság jegyében az általad megadott e-mail címre küldjük el. 

Ha szeretnél a témához kapcsolódó  további termékeket látni, akkor kattints erre a linkre és nézd meg miket ajánlunk még:
Fogjunk össze termékek

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Elismerő oklevél” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.