Elegáns szülinapi ajándéktasak

990Ft

Elegáns, szülinapi ajándéktasak. Hölgyek és férfiak részére egyaránt. Különleges krémszínű szalag fülekkel.
A tasak elején és hátulján a „Boldog szülinapot!” felirat díszeleg, illetve egy arany csillámos torta varázsolja még hangulatosabbá az összképet.

A színvilágot tekintve a fehér, a halvány kék, a türkiz, a fekete és az arany színek egy exkluzív külsőt kölcsönöznek a tasaknak. Ha ezt választod egy szeretted születésnapi meglepetésének csomagolásaként, akkor biztos lehetsz benne, hogy ezzel az ajándéktasakkal tuti befutó leszel. Belső méretét tekintve elfér benne akár egy kisebb cserepes virág, vagy 4 darab tábla csoki, esetleg egy kisebb üveg pezsgő.

Mérete: 12 x 22,6 cm
Anyaga: papír

Elfogyott

Leírás

Hölgyek és férfiak részére egyaránt. Elegáns, szülinapi ajándéktasak. Különleges krémszínű szalag fülekkel. A tasak elején és hátulján a „Boldog szülinapot!” felirat díszeleg, illetve egy arany csillámos torta varázsolja még hangulatosabbá az összképet. A színvilágot tekintve a fehér, a halvány kék, a türkiz, a fekete és az arany színek egy exkluzív külsőt kölcsönöznek a tasaknak. Ha ezt választod egy szeretted születésnapi meglepetésének csomagolásaként, akkor biztos lehetsz benne, hogy ezzel az ajándéktasakkal tuti befutó leszel.

Milyen alkalmakra ajánljuk? 

Válaszd ezt a kedves ajándéktasakot a szülinapi ajándék csomagolásaként.

A választott termék paraméterei: 

A tasak típusa „210 gsm Ivory paper”, szalagfüllel ellátott, közepes méretű  és álló. Belső méretét tekintve elfér benne akár egy kisebb cserepes virág, vagy 4 darab tábla csoki, esetleg egy kisebb üveg pezsgő.

Méretek:

Az ajándéktasak méretei „összehajtott” állapotban: 16×22,6 cm

További ajándéktasakjainkért kattints erre a linkre: AJÁNDÉKTASAKOK

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Elegáns szülinapi ajándéktasak” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.