Egyedi kutyás bögre gazdiknak

3.990Ft

Cuki, egyedi kutyás bögre kutyaimádóknak. Kérd rá a kutyus nevét, mi pedig rátesszük a kutyus grafikáját, mancsokat és az általad választott színű hátteret. A bögre két oldalas.

FONTOS: a mintaképen szereplő kutyafajtákból tudsz választani
Anyaga: kerámia
Mérete: 250 ml

Szükséges adatok a bögréhez:
 
Kisállat neve, fajtája:
Háttér színe (pl.: kék)
Kiegészítők a bögréhez
 
     
Extrák a bögre mellé:
 
 

Leírás

Az egyedi kutyás bögre paraméterei:

Kutyás gazdi vagy? Akkor egy ilyen bögrét mindenképp szerezz be magadnak. Az egyedi kutyás bögre két oldalas. Az elején elől nézetből látható a kutyus, a hátoldalán, pedig hátul nézetből.

Az arra kijelölt helyen add meg a kutya nevét, a fajtáját és, hogy milyen színnel kéred a hátteret. Mielőtt megírod a fajtát, ellenőrizd le a mintaképet. Csak az azon szereplő kutyafajtákat tudjuk a bögrére rátenni. A szín megadásánál, pedig törekedj az egyszerűségre! Helytelen verzió: pirosas-rózsaszínes. Helyes verzió: piros, vagy rózsaszín.

Hogyan kapom meg a bögrémet?

A bögrét ütés álló dobozba csomagolva küldjük el neked. Ha szeretnéd az ajándékozás élményét még szebbé varázsolni, akkor válassz mellé egy szép képeslapot, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt. Ha a csomagolás ötleteinkre rákattintasz, még kötözőt és masnit is tudsz a kutyás bögre mellé választani.

Tetszett a bögre, de megnéznél még mást is? Akkor kattints ide és nézd meg milyen bögréink vannak még.

 

További információk

szín

Fiús, Lányos

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Egyedi kutyás bögre gazdiknak” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.