Barion Pixel

Egyedi karácsonyfadísz – családos kiadás

2.890Ft

Cuki, egyedi karácsonyfadísz, amely a családotokról mesél. Akasszátok föl együtt a fára. Ez lesz rajta a legértékesebb és a legszebb dísz.

A díszen maximum tíz figura szerepelhet. 

FONTOS: az egyes nevek megadásakor ÍRD MELLÉ azt is, hogy kicsoda ő. Pl.: Emma (kislány), Nóra (Anya), Luca (nagylány), Rocky (kutyus). Így tudni fogjuk, hogy a választott grafikához melyik nevet társítsuk! Ehhez a mintát lásd a termékfotóknál!

A figurák balról jobbra, olyan sorrendben fognak a díszre rákerülni, amilyen sorrendben TE LEÍROD!

Mérete: 5,3 x11,4 cm.   Anyaga: fa

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap.

16 készleten

Milyen családnév kerüljön a díszre?
 
Milyen nevek kerüljenek a családos díszre?
 
Pl.: Emma (kislány), Luca (lánybaba)

Leírás

Az egyedi karácsonyfadísz paraméterei:

Fa anyagú, harang alakú, szublimált egyedi karácsonyfadísz. A díszre megadhatod a család nevet és a család tagjainak neveit. Minden figura fölé odakerül a saját keresztneve. Szépséges és különleges, családi karácsonyfadísz.

A dísz fából készült, a feliratok és a grafikák szublimálással kerülnek rá. Tehát nem tud lekopni a felületről a minta. A karácsonyfadísz tetejére piros színű selyemszalagot kötünk, illetve akasztót is adunk hozzá, hogy egyszerűen feltudd függeszteni a karácsonyfára. Remek kiegészítő ajándék lehet a karácsonyi főajándék mellé. Lepd meg vele a párodat. Biztosan nagyon fog nekik tetszeni.

Tetszett az egyedi karácsonyfadís, de megnéznél még más karácsonyi ajándék ötletet is? Akkor kattints ide és válogass kedvedre!

Fontos tudnivalók a rendelés helyes leadásához:

A díszen maximum tíz figura szerepelhet. 

FONTOS: az egyes nevek megadásakor ÍRD MELLÉ azt is, hogy kicsoda ő. Pl.: Emma (kislány), Nóra (Anya), Luca (nagylány), Rocky (kutyus). Így tudni fogjuk, hogy a választott grafikához melyik nevet társítsuk! Ehhez a mintát lásd a termékfotóknál!

A figurák balról jobbra, olyan sorrendben fognak a díszre rákerülni, amilyen sorrendben TE LEÍROD!

NEVEK ÉS FELIRATOK MEGADÁSA:

Amikor megadod a díszre a neveket és a figurákat, akkor kérlek vedd figyelembe, hogy mi úgy fogjuk azt elkészíteni, ahogy a rendelésedben látjuk. Tehát, ha például az anya figura fölé Anya feliratot szeretnél, akkor így add meg: Anya (anya), ha az anya figura fölé keresztnevet szeretnél kérni, akkor így add meg: Flóra (anya). Ha kérdésed van a figurákkal, a méretükkel, a kinézetükkel,  vagy azok elnevezéseivel kapcsolatban, akkor írj nekünk e-mailt és egyeztessünk még a megrendelés leadása előtt!

 

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Egyedi karácsonyfadísz – családos kiadás” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük