Egyedi, gamer kulcstartó

3.890Ft

Vagány, gamer ajándék fiúknak, vagy lányoknak. Lepd meg vele a legjobb haverodat szülinapja alkalmából. Gamer kulcstartó a saját neveddel.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap. Ha gyorsabb készítést szeretnél, jelöld be ezt alul az extráknál . A sürgős készítés díja +1000 Ft.

Milyen keresztnév, életkor és gamer név kerüljön a medálra?
 
Pl.: Dominik, 18, GAMEKING7
Extrák a kulcstartó mellé:
 
 

Leírás

A gravírozott, gamer kulcstartó paraméterei:

Közeleg a tesód, vagy a haverod születésnapja? Jól jönne pár gamereknek szóló ajándék ötlet? Akkor ne keresgélj tovább, hiszen ezt a gamer kulcstartót pont neked találtuk ki! Vicces, de egyben menő gamer ajándék, amely magán viseli a szülinapos nevét, a gamer nevét és az életkorát is. Biztos vagyok benne, hogy jót nevet majd az ajándékozott rajta és ez után még inkább azon lesz, hogy egyre magasabb szintet érjen el a gamer ranglétrán.

Fontos infók:

A nemesacél medál 4 cm méretű és 1 mm vastag. Súlya ideális.  Az egyedi kulcstartó mérete 6-7 cm,  karikájára a lakáskulcsok, vagy a kocsikulcs könnyen rátehető. A kulcstartó karika 3 cm átmérőjű. Méretéből adódóan egy női táskában könnyedén megtalálható és egy  férfi kezében is kényelmesen elfér.  A medálra kerülő szövegek és grafikák gondos szerkesztői munka után lézergravírozással kerülnek a medál felületére.

Az egyedi kulcstartót Mesélő Ajándékos díszhátlapba és átlátszó fóliába csomagolva küldjük el neked. Ha ajándékba adod, nem kell bajlódnod a csomagolással, mert a termék egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban ha ezen felül szeretnél hozzá díszdobozt, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt, kötöző szalagot, vagy masnit választani, akkor az alábbi linken minden segítséget megtalálsz hozzá: CSOMAGOLÁSI ÖTLETEK

Tetszett a gamer kulcstartó, de szeretnél további egyedi kulcstartókat is látni? Akkor kattints ide!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Egyedi, gamer kulcstartó” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.