Barion Pixel

Egyedi fényképes bögre pároknak

5.090Ft

Fényképes bögre a szerelmes pároknak, a másik oldalán egy szívhez szóló idézettel egyedien elkészítve, névvel és az évfordulótok napjával dátumozva.

FONTOS: a fényképet erre az e-mail címre küld el: kapcsolat@meseloajandekok.hu
A fájl mérete maximum 2 MB lehet, és a kép felbontása minimum 1000×1000 pixel legyen.

(A Facebookról mentett, illetve a montázsolt képeket kérlek kerüld. Eredeti, jó minőségű képből tudunk szép munkát készíteni!)

FONTOS: a bögrét ne tedd mikróba
Mosogatógépben nem tisztítható
Anyaga: kerámia
Mérete: 250 ml

Milyen dátum és felirat kerüljön a bögre túloldalára?
 
Ki az ajándékozó? (ez kerül a bögre túloldalának aljára)
 
(pl.: Szeretlek: Regina)
Milyen felirat kerüljön a fénykép alá?
 
Választható csomagolás:
 
  
Kiegészítők a bögréhez
 
      
Extrák a bögre mellé:
 
 

Leírás

Egy igényes ajándék a szerelmeseknek Évfordulóra vagy Valentin napra, melyre egyedi fényképet kérhetsz, általad megadott szívhez szóló idézettel. Vagy kérd párban és pontosan úgy fog kinézni a két bögre egymás mellé rakva, mint a képen, így kiegészítik egymást.

Nincs más dolgod, mint elküldeni nekünk a fotót a kapcsolat@meseloajandekok.hu -ra és a felirat mezőben megadni az idézetet és a további adatokat. Előtte olvasd el kérlek az információinkat. ⬇

Kép infó: Alap esetben téglalap alakú állított képpel készítjük. Viszont, ha fektetett képpel szeretnéd kérni sincs semmi probléma, azok paraméterei szerint is eltudjuk neked készíteni az egyedi fényképes bögréd! Ha bármi kérdésed van, írj nekünk bátran a fent említett e-mail címünkre és készséggel segítünk neked!

FIGYELEM, minél nagyobb felbontása van egy képnek, mi annál szebbet tudunk neked készíteni. A fájl mérete maximum 2 MB lehet, és a kép felbontása minimum 1000×1000 pixel legyen. Rossz minőségű képek esetén nem vállaljuk a felelősséget a készítés után.

A pároknak szóló fényképes bögre paraméterei:

A szublimált bögre űrtartalma 250 milliliter. Fontos, hogy mikrohullámsütőbe nem szabad tenni, illetve mosogatógépben nem szabad tisztítani. A bögrét semleges mosószerrel kézmeleg vízben lehet megtisztítani.

A bögrét ütés álló dobozba csomagolva küldjük el neked. Ha szeretnéd az ajándékozás élményét még szebbé varázsolni, akkor válassz mellé egy szép képeslapot, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt. Ha a csomagolás ötleteinkre rákattintasz, még kötözőt és masnit is tudsz a fényképes bögre mellé választani.

Tetszett a pároknak szóló fényképes bögre, de megnéznél még más ajándékokat is? Akkor kattints ide:
Ajándék ötletek évfordulóra

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Egyedi fényképes bögre pároknak” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.