Barion Pixel

Egyedi fényképes bögre – családos

4.490Ft

Családi fotóval ellátott, két oldalas egyedi fényképes bögre, felirattal személyre szabottan. Lepd meg vele anyát, vagy apát.

FONTOS: a fényképet erre az e-mail címre küld el: kapcsolat@meseloajandekok.hu
A fájl mérete maximum 2 MB lehet, és a kép felbontása minimum 1000×1000 pixel legyen.

(A Facebookról mentett, illetve a montázsolt képeket kérlek kerüld. Eredeti, jó minőségű képből tudunk szép munkát készíteni!)

FONTOS: a bögrét ne tedd mikróba
Mosogatógépben nem tisztítható
Anyaga: kerámia
Mérete: 250 ml

Milyen családnév és dátum kerüljön a bögrére?
 
(pl.: Veres család, 2020.11.02.)
Milyen idézet kerüljön a bögrére?
 
Választható csomagolás:
 
   
Kiegészítők a bögréhez
 
      
Extrák a bögre mellé:
 
 

Leírás

Igényes, családi fotóval ellátott két oldalas egyedi fényképes bögre, melyre saját magad adhatsz meg feliratot vagy idézetet, de akár az általunk megadott szöveggel is elkészítjük, ha úgy szimpatikus.

Tökéletes ajándék egy egyedi fényképes bögre a párodnak vagy ajándékba egy számotokra kedves családnak. Nincs más dolgod, mint elküldeni nekünk a fotót a kapcsolat@meseloajandekok.hu -ra és a felirat mezőben megadni az idézetet és a további adatokat. Előtte olvasd el kérlek az információinkat.

Kép infó: Alap esetben téglalap alakú állított képpel készítjük. Viszont, ha fektetett képpel szeretnéd kérni sincs semmi probléma, azok paraméterei szerint is eltudjuk neked készíteni az egyedi fényképes bögréd! Ha bármi kérdésed van, írj nekünk bátran a fent említett e-mail címünkre és készséggel segítünk neked!

FIGYELEM, minél nagyobb felbontása van egy képnek, mi annál szebbet tudunk neked készíteni. A fájl mérete maximum 2 MB lehet, és a kép felbontása minimum 1000×1000 pixel legyen. Rossz minőségű képek esetén nem vállaljuk a felelősséget a készítés után.

Az egyedi fényképes bögre paraméterei:

A szublimált bögre űrtartalma 250 milliliter. Fontos, hogy mikrohullámsütőbe nem szabad tenni, illetve mosogatógépben nem szabad tisztítani. A bögrét semleges mosószerrel kézmeleg vízben lehet megtisztítani.

A bögrét ütés álló dobozba csomagolva küldjük el neked. Ha szeretnéd az ajándékozás élményét még szebbé varázsolni, akkor válassz mellé egy szép képeslapot, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt. Ha a csomagolás ötleteinkre rákattintasz, még kötözőt és masnit is tudsz a fényképes bögre mellé választani.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Egyedi fényképes bögre – családos” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.