Barion Pixel

Egyedi feliratos serleg, arany színben

8.990Ft

Arany és ezüst színű, márványtalpas, serleg. Egyedi felirattal ellátva készítjük. Különleges és egyedi ajándék egy sportoló szerettednek, vagy barátodnak.

Méret: 24,5 cm
Anyag: műanyag, márvány, alumínium

Elfogyott

Leírás

Az egyedi feliratos serleg paraméterei:

Gyönyörű, arany és ezüst színben pompázó, márványtalapzaton elhelyezkedő serleg, amelyet az általad kért egyedi felirattal készítünk el. Tökéletes ajándék, ha szeretnél egy szerettedet, vagy barátodat kitüntetésben részesíteni. Legyen szó sporttevékenységről, iskolai tevékenységről, munkahelyi eredményről, ez a serleg biztosan mosolyt csal majd az ajándékozott arcára.

Mit kell tudnom a serlegről?

Az egyedi szobor 24,5 cm méretű, műanyagból és márványból készült. Az elejére Te választhatod ki, hogy ezüst, vagy arany színű alumínium plakettet kérsz. A kis lapra azt a szöveget fogjuk rágravírozni, amit Te megadtál. Ügyelj rá, hogy a megadott szöveg ne legyen hosszabb 50 karakternél! Kérlek a lapka és a betűstílus kiválasztásánál csak egyet jelölj meg!


Milyen csomagolást ajánlunk a szoborhoz?

Ha ajándékba adod, akkor tedd bele egy hozzáillő ajándéktasakba, vagy csomagold bele színes csomagolópapírba. Használhatsz a díszítéséhez kötözőt, vagy csillagmasnit is. Ezeket a kiegészítőket a csomagolási ötleteinken belül találod meg.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Egyedi feliratos serleg, arany színben” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.