Egyedi baba ajándék | baba emlékőrző kulcstartó

4.490Ft

Egyedi baba ajándék kulcstartó. Szuper anyák napi ajándék anyának, de karácsonyi ajándéknak is tökéletes. A baba emlékőrző medál magán viseli két gyermek születési adatait és a keresztnevüket. A cuki babás grafikák, mint például a gólya, még babásabbá teszik a baba emlékőrző kulcstartót. Válassz rá cumi fityegőt, baba lábakat, vagy ásvány gyöngyöt és tedd még egyedibbé a mesélő kulcstartódat.

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

Kérlek a feliratok megadásánál ügyelj arra, hogy mindent helyesen írj le, illetve amennyiben egy mezőt üresen hagysz, azt mi is figyelmen kívül fogjuk hagyni.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap.

Elfogyott

Leírás

Az egyedi baba ajándék kulcstartóról:

Kevés szebb dolog van annál, amikor az ember édesanya lesz. Talán csak egy, amikor kétszeres anyukává válik valaki. Egy új kis élet érkezése az egész család számára hatalmas boldogság. Az anyuka szebb lesz, mint valaha.  Az édesapa túlcsordul a büszkeségtől, hogy már kétszeres apuka válik belőle. A tesó, pedig izgatottan várja az új játszópajtását.

A 2 gyermekes baba emlékőrző kulcstartó pontosan ezt az örömet zárja magába. Két gyönyörű gyermek születésének boldog pillanatait. Ha rápillantasz, mindig eszedbe fog jutni, amikor először tartottad őket a karodban és mindig örömmel fog megtelni a szíved, mert nagyon szereted őket.

Ez a gravírozott medállal ellátott baba emlékőrző kulcstartó tökéletes ajándék lehet minden anya számára.

A baba emlékőrző kulcstartó paraméterei:

A gravírozott kulcstartó medálja rozsdamentes, törhetetlen nemesacélból készül. Nem kopik, és nem színeződik. A díszítő fityegők alapanyaga antikolt fémötvözet. A fityegőket tekintve hat közül választhatsz a saját kulcstartódra. Maga a kulcstartó fémötvözetből készül. A medálon lévő feliratokat úgynevezett lézerégetéssel készítjük, tehát a szöveg soha sem fog lekopni, vagy eltűnni. Örök emlék marad egy Mesélő Ajándék formájában.

A kulcstartó karikájára a lakáskulcs, vagy a kocsikulcs könnyedén fölhelyezhető. A kulcstartó karika 3 cm átmérőjű. A medálra kerülő szövegek és grafikák gondos szerkesztői munka után lézergravírozással kerülnek a medál felületére. A medál felületéről a szöveg nem tud eltűnni, vagy elkopni. Tartós ajándék ötlet.

Az egyedi kulcstartót Mesélő Ajándékos díszhátlapba és átlátszó fóliába csomagolva küldjük el neked. Ha ajándékba adod, nem kell bajlódnod a csomagolással, mert a termék egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban ha ezen felül szeretnél hozzá díszdobozt, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt választani, akkor az alábbi linken minden segítséget megtalálsz hozzá: CSOMAGOLÁSI ÖTLETEK

Milyen adatok kerülhetnek az emlékőrző medálra? 

Az egyedi baba ajándék a gyermekeid születésének pillanatait idézi, ezért úgy alkottuk meg, hogy minden fontos információt tartalmazzon, többek között a gyermekek születési dátumát, azt, hogy milyen súllyal és hosszal születettek, a születésük pontos idejét órára, percre bontva és természetesen a gyerkőcök keresztnevét. Az egyes adatokhoz különböző szimbólumokat is társítunk, mint például gólyát, órát, súlyzót és vonalzót. Ezekkel a grafikákkal még kedvesebb és babásabb kinézetet varázsolunk a kulcstartónak.

Milyen alkalmakra ajánljuk a baba ajándékot? 

Ez a Mesélő ajándék kiváló meglepetés lehet keresztelőre, Anyák és Apák napjára, de a nagyszülőknek is egyaránt. A különlegessége abban rejlik, hogy amikor ránézel, eszedbe juttatja életed legszebb emlékeit. Minden szülő büszke a gyermekeire és ezt az örömöt Te is tovább adhatod egy apró emlék formájában bármely szerettednek. Ezzel az ajándékkal az örömkönnyek és a fülig érő mosoly biztosan nem maradnak el.

A többi Baba Emlékőrző kulcstartót itt éred el:
1 gyermekes
3 gyermekes
4 gyermekes

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Egyedi baba ajándék | baba emlékőrző kulcstartó” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.