Barion Pixel

Ebben a házban – saját fényképes, családi kép

7.990Ft12.990Ft

Karácsonyi ajándék ötlet családoknak. Az ebben a házban képre egy családi fotó kerül és egy szívet melengető szöveg, ami a Ti családotok szokásairól mesél. A képet a termékfotón szereplő szöveggel készítjük el!

FONTOS: a fényképet erre az e-mail címre küld el: kapcsolat@meseloajandekok.hu
A fájl mérete maximum 2 MB lehet, és a kép felbontása minimum 1000×1000 pixel legyen.

(A Facebookról mentett, illetve a montázsolt képeket kérlek kerüld. Eredeti, jó minőségű képből tudunk szép munkát készíteni!)

A kép három különböző méretben rendelhető:
S méret: 20,8×26,8 cm, M méret: 23×32 cm, L méret: 54×39 cm

Az ár tartalmazza a képet és az üvegezett fakeretet is! A termékkép illusztráció! A képkeret színében és pontos méretében előfordulhat eltérés. A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 4 munka nap.

Extrák a kép mellé:
 
  
7.990Ft12.990Ft
valassz-meretet S: 20,8×26,8 cm M:23×32 cm L:54×39 cm
Clear selection

Leírás

Az Ebben a házban kép paraméterei:

Ha a családomra gondolok, két szó jut egyből az eszembe. Szeretet és Hála. Számomra ők a legnagyobb kincs a világon. Minden családnak megvannak a maga szabályai. Ennek apropóján alkottuk meg az „Ebben a házban” névre hallgató, egyedi fényképes ajándékot. A képre az általad küldött családi fotót helyezzük, majd fölé kerül az alábbi, szívhez szóló szöveg: „Ebben a házban: sokat nevetünk és boldogok vagyunk. Támogatjuk egymást és soha nem adjuk fel. Mindig őszinték vagyunk és igazat mondunk. Azt mondjuk egymásnak: kérlek és köszönöm. Nem fekszünk le haraggal és tudunk bocsánatot kérni . Kedves szavakat használunk és figyelmesek vagyunk. Tiszteljük és megértjük egymást. Nagy álmaink vannak és együtt visszük véghez őket. Mindenkit elfogadunk és nagyon szeretünk!”

Remek születésnapi, karácsonyi, vagy névnapi ajándék. Ajándékozd meg vele az édesanyádat és az édesapádat. Biztosa nagyon örülnek majd neki. 🙂 A családi ház legszebb éke lesz ez az egyedi kép.

Fontos tudnivalók:

Ha szeretnél egy ilyen csodaszép képet rendelni, akkor nincs más dolgod, mint elküldeni nekünk a fotókat a kapcsolat@meseloajandekok.hu -ra és a felirat mezőben megadni a kért adatokat. Előtte olvasd el kérlek az információinkat.

FIGYELEM, minél nagyobb felbontása van egy képnek, mi annál szebbet tudunk neked készíteni. A fájl mérete maximum 2 MB lehet, és a kép felbontása minimum 1000×1000 pixel legyen. Rossz minőségű képek esetén nem vállaljuk a felelősséget a készítés után.

A képet személyre szabottan tervezzük és szerkesztjük, 250 grammos fotókartonra nyomtatjuk, majd belekerül a fa keretbe. A képet előröl üveg lap védi a hátoldalát, pedig kemény műbőr védés fedi. A hátulján akasztó található, melynek segítségével könnyedén föltudod tenni a falra, de ha szeretnéd, akkor egyszerűen csak helyezd a polcra és tegyél mellé egy szép dísznövényt, vagy illatgyertyát.

 

Tetszett az Ebben a házban kép, de megnéznél még más képeket is? Akkor  kattints ide!
Ha konkrétan karácsonyi ajándék érdekelne még, akkor pedig kattints ide és találd meg a legszebb ajándékot!

 

További információk

Válassz méretet:

S: 20,8×26,8 cm, M:23×32 cm, L:54×39 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ebben a házban – saját fényképes, családi kép” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük