Diplomaosztó ajándék, diplomás lány szobor gravírozással

6.690Ft

Ez a diplomaosztóra szánt ajándék emlékezetes meglepetés lehet egy olyan lány szerettednek, aki most fogja megszerezni a diplomáját.

Méret: 11,5 cm
Anyag: műanyag, márvány, alumínium

3 készleten

Milyen szöveget gravírozzunk rá?
 
(Max. 50 karakter)
Milyen színű gravírlapot kérsz rá?
 
  
Milyen betűstílussal kéred a szöveget?
 
      
Ajánlott tasakok a szoborhoz
 
    

Leírás

A gravírozással készült diplomaosztó ajándék paraméterei:

Van a családodban olyan személy, aki most fog diplomázni? Ha igen, akkor ez a diplomaosztó ajándék szobor szuper választás lehet számára. A márványtalpazaton egy arany színű diplomás lány szobra helyezkedik el, aki a kezében fogja a megszerzett diplomát.

Mit kell tudnom a diplomaosztós ajándékról?

A diplomaosztós ajándék 11,5 cm méretű, műanyagból és márványból készült. Az elejére Te választhatod ki, hogy ezüst, vagy arany színű alumínium plakettet kérsz. A kis lapra azt a szöveget fogjuk rágravírozni, amit Te megadtál. Ügyelj rá, hogy a megadott szöveg ne legyen hosszabb 50 karakternél!


Milyen csomagolást ajánlunk a szoborhoz?

Ha lánynak adod ezt a diplomaosztóra szánt ajándék szobrot, akkor tedd bele egy hozzáillő ajándéktasakba, vagy csomagold bele színes csomagolópapírba. Használhatsz a díszítéséhez kötözőt, vagy csillagmasnit is. Ezeket a kiegészítőket a csomagolási ötleteinken belül találod meg.

Tetszett a szobrunk, de megnéznél további ballagós ajándék tippet is? Akkor kattints ide-> diplomaosztós ajándékötletek.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Diplomaosztó ajándék, diplomás lány szobor gravírozással” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük