Barion Pixel

DateBox párkapcsolati kártya – intimitás és minőségi idő verzió

8.590Ft

Ez a csomag tökéletes választás számotokra, ha szeretnétek megtudni, hogy ki milyen közös időtöltésre vágyik szíve legmélyén, és ha olyan intim kérdésekre is szeretnétek választ kapni, amikre mindig is kíváncsiak voltatok, de soha nem mertétek feltenni őket.

Mindkét témában felszínre fognak törni olyan érzések és gondolatok, melyeket eddig nem volt bátorságotok megosztani egymással!

Kezdődjön egy új korszak párkapcsolatotokban, felejthetetlen programokkal és erős intimitással!

10 készleten

Leírás

A datebox, párkapcsolati kártya paraméterei:

Minden pár számára megfelelő

Nem számít, hogy pár hónapja, vagy hosszú évek óta vagytok együtt pároddal! A csomagban lévő kérdések rávilágítanak benneteket olyan dolgokra, melyek segíteni fognak megerősíteni a kapcsolatotokat és kialakítani egy elválaszthatatlan köteléket köztetek!

Ha igazán ügyesen használjátok ezeket a kártyákat, akár egy kérdésről is órákig is képesek lesztek beszélgetni! A játékos formának köszönhetően talán észre sem fogjátok venni, mennyi mindent tettetek a kapcsolatotokért egy este alatt!

Tökéletes ajándék pároknak, bármilyen alkalomra

A kártyák felhasználása teljes mértékben rátok van bízva! Könnyen feldobhatjátok a megszokott randikat pár teljesen véletlenszerűen kiválasztott kártyával, de akár egy egész estét is felépíthettek a kérdések köré! Ha kifogytok a mindennapos témákból, ne folytassátok a felszínes beszélgetéseket, inkább kapjátok elő a paklikat!

A reggeli vagy esti rutinba is beilleszthetitek a kérdéseket, hogy napról napra egyre erősebb és boldogabb párként induljatok útnak, vagy éppen hajtsátok álomra a fejeteket! Reméljük ezek után már nem is kérdés mivel fogjátok elütni a hosszú autóutakat!

A szerelemnaptár, melyet minden termékünkhöz ajándékba adunk, gondoskodni fog arról, hogy nap mint nap kifejezzétek az egymás iránt érzett szeretett pároddal! A naptár segítségével a folyamatos rohanás, rengeteg munka és teendő között is lesz elegendő minőségi időtök együtt!

Az év összes napján egy kis szimbólumot fogtok találni, melyek megmutatják, hogy melyik nap, hogyan kedveskedjetek egymásnak! A szimbólumok egy-egy szeretetnyelvet jelképeznek, ennek köszönhetően kreatívan és változatosan tehettek egymásért és a boldog párkapcsolatért!

A pároknak készült kártya csomag tartalma

  • 2 pakli beszélgetést kezdeményező kártya (2×50 db kérdés)
  • 365 napos szerelem naptár
  • Elegáns dobozba csomagolva

Tetszett a párkapcsolati kártya, de megnéznél még más pároknak szóló ajándék ötletet is? Akkor kattints ide!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„DateBox párkapcsolati kártya – intimitás és minőségi idő verzió” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük