Barion Pixel

DateBox kártya pároknak – romantika és minőségi idő verzió

8.590Ft

Ez a csomag Nektek lett kitalálva, ha szeretnétek megtudni, hogyan kerüljetek egy lapra romantika terén, és szeretnétek biztosak lenni abban, hogy mindkettőtöknek ugyanazt jelenti a tökéletes közös időtöltés!

Előfordulhat, hogy eddig nem mertétek elmondani egymásnak azt, amit szívetek legmélyén éreztek! Itt az ideje, hogy megismerjétek egymás szeretetnyelvét és felejthetetlen emlékeket szerezzetek!

6 készleten

Leírás

A datebox, pároknak szóló kártya paraméterei:

Minden pár számára megfelelő

Nem számít, hogy pár hónapja, vagy hosszú évek óta vagytok együtt pároddal! A csomagban lévő kérdések rávilágítanak benneteket olyan dolgokra, melyek segíteni fognak megerősíteni a kapcsolatotokat és kialakítani egy elválaszthatatlan köteléket köztetek!

Ha igazán ügyesen használjátok ezeket a kártyákat, akár egy kérdésről is órákig is képesek lesztek beszélgetni! A játékos formának köszönhetően talán észre sem fogjátok venni, mennyi mindent tettetek a kapcsolatotokért egy este alatt!

Tökéletes ajándék pároknak, bármilyen alkalomra

A kártyák felhasználása teljes mértékben rátok van bízva! Könnyen feldobhatjátok a megszokott randikat pár teljesen véletlenszerűen kiválasztott kártyával, de akár egy egész estét is felépíthettek a kérdések köré! Adhatod szülinapra, Karácsonyra, Valentin-napra, sőt nászajándékként is.

Ha kifogytok a mindennapos témákból, ne folytassátok a felszínes beszélgetéseket, inkább kapjátok elő a paklikat!

A reggeli vagy esti rutinba is beilleszthetitek a kérdéseket, hogy napról napra egyre erősebb és boldogabb párként induljatok útnak, vagy éppen hajtsátok álomra a fejeteket!

Reméljük, ezek után már nem is kérdés, mivel fogjátok elütni a hosszú autóutakat!

A szerelemnaptár, melyet minden termékünkhöz ajándékba adunk, gondoskodni fog arról, hogy nap mint nap kifejezzétek az egymás iránt érzett szeretett pároddal!

A naptár segítségével a folyamatos rohanás, rengeteg munka és teendő között is lesz elegendő minőségi időtök együtt!

Az év összes napján egy kis szimbólumot fogtok találni, melyek megmutatják, hogy melyik nap, hogyan kedveskedjetek egymásnak! A szimbólumok egy-egy szeretetnyelvet jelképeznek, ennek köszönhetően kreatívan és változatosan tehettek egymásért és a boldog párkapcsolatért!

A pároknak készült kártya csomag tartalma

  • 2 pakli beszélgetést kezdeményező kártya (2×50 db kérdés)
  • 365 napos szerelem naptár
  • Elegáns dobozba csomagolva

Tetszett a datebox, de megnéznél még más pároknak szóló ajándék ötletet is? Akkor kattints ide!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„DateBox kártya pároknak – romantika és minőségi idő verzió” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük