Barion Pixel

Csillag kép | örökké a miénk

(1 vásárlói értékelés)

10.390Ft

A csillag képek magukban őrzik a legszebb emlékeiteket és a szerelmetekről mesélnek. Legyen szó első csókról, vagy amikor először fogtátok meg egymást kezét, a csillagtérkép megmutatja számotokra, hogy azon a napon, azon a helyen és abban az időpontban milyen csillagok ragyogtak fölöttetek az égbolton. Szerelmes ajándék férfiaknak és nőknek. Tökéletes évfordulós ajándék, vagy Valentin napi ajándék.

A kép teljes mérete kerettel együtt 20,8×26,8 cm.
A termékkép illusztráció! A képkeret színében és pontos méretében előfordulhat eltérés.

Kérlek a feliratok megadásánál ügyelj arra, hogy mindent helyesen írj le, illetve amennyiben egy mezőt üresen hagysz, azt mi is figyelmen kívül fogjuk hagyni.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 4 munka nap.

A termék legalacsonyabb ára az elmúlt 30 napban: 10390 Ft
Mit írjunk a csillagtérképre?
 
Felirat (max. 140 karakter)
Nevek
Szükséges adatok a csillagtérképhez
 
Ország
Város
Dátum
Extrák a kép mellé:
 
  

Leírás

A csillag képről:

Romantikus csillag kép pároknak az évfordulójuk, vagy a házassági évfordulójuk alkalmából. Egyedi ajándék.
A mesélő csillagkép magában őrzi a legszebb emléketeket és a szerelmetekről mesél. Legyen szó első csókról, vagy amikor először fogtátok meg egymást kezét, a csillagtérkép megmutatja számotokra, hogy azon a napon, azon a helyen és abban az időpontban milyen csillagok ragyogtak fölöttetek az égbolton.

Nem készül két egyforma csillag kép, hiszen nincs két ugyanolyan momentum sem. Ez a csillagkép csak is a Tiétek, egyedüli az egész világon. Mostantól, pedig nem csak az emlékeitekben élhet a pillanat, hiszen minden nap láthatjátok majd a szobátok falán. Amikor csak ránéztek, örömmel fog megtelni a szívetek és eszetekbe jut majd, hogy mit éreztetek akkor és ott együtt.

Milyen felirat kerülhet a csillag képre? 

A csillag térképedet az általad megadott dátum és hely szerint fogjuk elkészíteni, de ezeken kívül megadhatsz még esetleg egy idézetet, egy közös jelmondatot, vagy egyszerűen a keresztneveteket is. Ezzel a felirattal még személyesebbé teheted a saját csillagképeteket. Kérlek ügyelj arra, hogy a feliratod ne legyen hosszabb 140 karakternél, különben nem fog esztétikusan elférni a képen.

A csillag kép paraméterei: 

A mesélő csillag képet személyre szabottan tervezzük és szerkesztjük. A kapott térképet 250 grammos fotókartonra nyomtatjuk, majd belekerül a  fakeretbe. A képet előröl üveg lap védi a hátoldalát, pedig kemény karton védés fedi. A kép hátulján támasztó található, melynek köszönhetően asztali képként, de fali képként is funkcionál.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 4 munka nap.

További csillagképeinkért kattints ide: CSILLAGTÉRKÉPEK

Tuti ajándékozási tipp karácsonyra:

Ha ez a szerelmes csillag képet szeretnéd a kedvesednek ajándékozni, akkor a lehető legjobb karácsonyi ajándékot nézted ki neki. Annak érdekében, hogy még emlékezetesebb legyen az átadás pillanata, olvasd el a mi ajándékozási ötletünket.

Kezdésként csomagold be szépen a csillagtérképet, tegyél rá egy hozzáillő masnit, a masnihoz, pedig illessz néhány fenyő ágat, vagy fahéj rudat. Egy a lényeg, a csomagolás is legyen ünnepi hangulatú. Ha elkészültél az ajándék külsejével, akkor ültesd a párodat a karácsonyfa közelébe és egy vastag sállal kösd be a szemét. Add a kezébe a meglepetést és indulhat a játék. Az ajándékozottnak találgatnia kell, hogy mit foghat a kezében. Ha sikerül megfejtenie, akkor leveheti a sálat és kibonthatja a karácsonyi ajándékát. Ha nehezen megy neki a találgatás, akkor segíthetsz neki. A legfontosabb a játék során az, hogy mindenki jól érezze magát és, hogy emlékezetessé tedd az ajándékozás pillanatát.

 

 

Csillag kép | örökké a miénk termékről 1 értékelés

  1. Dr. Hohmann Balzsné (megerősített tulajdonos)

    Nagyon szép, igényes termék, nagy sikert aratott, én az esküvőnk alkalmát örökítettem meg ilyen formában. Köszönjük! Csak ajánlani tudom! 🙂

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük