Családi lakat, egyedi ajándék ötlet - Mesélő Ajándékok
Választott terméked

Családi lakat

5.590Ft

Az egyedi családi lakat a ti családotokról mesél. Maximum hat figura szerepelhet rajta. Az egyes figurákat te választhatod ki. Minden családtag grafikája fölé gravírozzuk a keresztnevét, vagy a becenevét is.

FONTOS: az egyes nevek megadásakor ÍRD MELLÉ azt is, hogy kicsoda ő. Pl.: Emma (kislány), Nóra (Anya), Luca (nagylány), Rocky (kutyus). Így tudni fogjuk, hogy a választott grafikához melyik nevet társítsuk!

A figurák balról jobbra, olyan sorrendben fognak a lakatra rákerülni, amilyen sorrendben TE LEÍROD!

A lakat anyaga: alumínium
Mérete: 3,4×3,7 centiméter

Mi tartozik az árba?
– piros lakat
– egyedi gravírozás
– elegáns bársony tasak
– kulcs
– fóliacsomagolás

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap. Ha gyorsabb készítést szeretnél, jelöld be ezt az extráknál. A sürgős készítés díja +900 Ft.

FONTOS: Lakatot csak Kártyás fizetéssel és Utalással rendelhetsz. Az utánvéttel rendelt lakatokat nem készítjük el!

 

Figurák a lakathoz (max. 6 választható)
 
          
Milyen nevek kerüljenek az családos lakatra?
 
Pl.: Emma (kislány), Luca (lánybaba)
Milyen családnév kerüljön a lakatra?
 
(Pl.: Pápai család)
Milyen idézet kerüljön a lakatra?
 

Leírás

A családi lakat paraméterei:

A gravírozással készült bájos családi lakat az összetartozást fejezi ki. Különlegessége abban rejlik, hogy a ti családotokról mesél és az ajándékozásakor nem csak egy tárgyat adsz, hanem egy szuper élményt is. Tökéletes ajándék anyának, vagy apának.

Fontos információk:

A családi lakat alumíniumból készül, a felülete piros festékkel van kezelve. Mérete 3,4×3,7 centiméter. A piros lakat gravírozással készül, tehát a szöveg soha sem fog lekopni, vagy eltűnni. Az egyes figurákat a lakatra te választhatod ki. Kérhetsz rá cicát, vagy kutyát, anyukát és apukát, de kis tesókat és nagy tesókat is. Minden családtag grafikája fölé gravírozzuk a keresztnevét, vagy a becenevét is.

A lakat tetejébe a családotok vezetékneve kerül (pl.: Pápai család), az aljába, pedig az az idézet, amit te kérsz. Ügyelj arra, hogy a választott szöveg hossza ne haladja meg a 40 karaktert. Ennél több karakter sajnos nem fér el a lakaton.

Mibe van csomagolva a családi lakat? Hogyan kapom meg?

A lakatot és a hozzá tartozó kulcsot egy átlátszó fóliába csomagoljuk, majd beletesszük egy elegáns bársony tasakba és így küldjük el neked. Ha ajándékba adod, nem kell bajlódnod a csomagolással, mert a termék egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban ha ezen felül szeretnél hozzá díszdobozt, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt választani, akkor az alábbi linken minden segítséget megtalálsz hozzá: CSOMAGOLÁSI ÖTLETEK

Tuti ajándékozási tipp évfordulóra:

Ez a lakat az egyik legtökéletesebb évfordulós ajándék ötlet anyának, hiszen ezzel a meglepetéssel nem csupán egy tárgyat ajándékozol a kedvesednek, hanem egy romantikus élményt is. Mielőtt átadnád ajándékba a szív lakatot, tedd bele egy szép szívecskés ajándéktasakba. Hidd el a párod biztosan fog neki örülni.

Ha meg volt az ajándékozás, akkor pedig tűzettek ki egy napot, amikor is felfüggesztitek a családi lakatot egy nektek fontos helyszínen. A gravírozott lakat felfüggesztése után a kulcsot dobjátok bele együtt egy folyóba. Amelyik szerelem lakat lezárult, annak már örökre úgy kell maradnia.

 

További információk

típus

1 oldalas gravírozást kérek, 2 oldalas gravírozást kérek

0
Kosár