Barion Pixel

Családi kulcstartó

4.990Ft

Gravírozott családi kulcstartó, amely a családi összetartozást szimbolizálja. Minden egyes nemesacél medálon egy családtag keresztneve, vagy beceneve szerepelhet. Szuper családi ajándék lehet a szülőknek, vagy a nagyszülőknek. Adj ajándékba egy ilyen egyedi kulcstartót és hidd el az örömkönnyek nem fognak elmaradni.

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

Kérlek a feliratok megadásánál ügyelj arra, hogy mindent helyesen írj le, illetve amennyiben egy mezőt üresen hagysz, azt mi is figyelmen kívül fogjuk hagyni. 

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap. Ha gyorsabb készítést szeretnél, jelöld be ezt alul az extráknál . A sürgős készítés díja +1200 Ft.

Mit írjunk rá a Családi összetartás kulcstartódra?
 
Legkisebb kör
Közepes kör
Legnagyobb kör
Fityegők a Családi összetartás kulcstartóhoz
 
      
Extrák a kulcstartó mellé:
 
 

Leírás

A családi kulcstartó paraméterei:

Gravírozott családi kulcstartó, amely a családi összetartásról mesél. Minden ember számára a család a legfontosabb. Ezt az egyedi kulcstartót, pedig pontosan úgy alkottuk meg, hogy minden szeretted rajta legyen.  Így bárhová mész, mindig veled lesznek majd azok, akiket a legjobban szeretsz. Lepd meg egy ilyen egyedi ajándékkal egy szerettedet.

A nemesacél legnagyobb medál 3 cm átmérőjű és 1 mm vastag. A közepes méretű lyukas kör medál 2 cm átmérőjű és 1 mm vastag. A legkisebb csillag kivágásos nemesacél medál 1,2 cm átmerőjű és szintén 1 mm vastag. A kulcstartó súlya ideális,  mérete 8-9 cm. A karikájára a lakáskulcsok, vagy a kocsikulcs könnyen rátehető. Méretéből adódóan egy férfi kezében kényelmesen elfér, illetve egy női táskában is könnyedén megtalálható. Az átadáskor garantáltan lesz puszi, ölelés és széles mosoly.

Az egyedi kulcstartót Mesélő Ajándékos díszhátlapba és átlátszó fóliába csomagolva küldjük el neked. Ha ajándékba adod, nem kell bajlódnod a csomagolással, mert a termék egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban ha ezen felül szeretnél hozzá díszdobozt, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt választani, akkor az alábbi linken minden segítséget megtalálsz hozzá: CSOMAGOLÁSI ÖTLETEK

Ha ajándékba adod:

Ez a családi kulcstartó szívet melengető ajándékötlet. Add ajándékba karácsonyra, születésnapra, vagy névnapra. Biztos lehetsz benne, hogy a fülig érő mosoly és az örömkönnyek nem fognak elmaradni.

Tuti ajándékozás tipp Karácsonyra:

Ha a családi kulcstartót választod egy szeretted karácsonyi ajándékaként, akkor arra is ügyelj, hogy ne csak egyszerűen egy tárgyat adj ajándékba, hanem egy emlékezetes élményt is. Csomagold be egy szép csomagolópapírral a meglepetést. Egy ezüst színű szalaggal akaszd egy belső faágra. Ha elkezdődik az ajándékozás és rád kerül a sor, akkor egyszerűen csak mond el ezt a mondókát: – az én ajándékomhoz zöld, ünnepi terep vezet, de ha ezt kikutatod és megleled, minden örömkönnyed nyomban elered. Ha az ajándékozott nehezen találja az ajándékot, akkor a család többi tagja játékosan segíthet a keresgélésben. Egy a fontos, hogy mindenki jól érezze magát és, hogy örömet szerezhess az ajándékozottnak.

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Családi kulcstartó” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Milyen adatok kerülhetnek a medálra? 

A kulcstartó három különböző méretű medálból tevődik össze, így a feliratokat is külön-külön medálokra osztjuk el.  A legkisebb medálra kerül a család legfiatalabb tagjának neve, majd a közepes medálra az idősebb gyerkőc és végül a legnagyobb medálon helyezkedik el Anya és Apa. Amennyiben szeretnéd, a legalsó medálra kérhetsz ugyanúgy keresztneveket is, pl.: Kriszta+József.

Milyen alkalmakra ajánljuk? 

A családi összetartás kulcstartót leginkább Karácsonyra, Anyák, vagy Apák napjára ajánljuk.

A választott termék paraméterei: 

A kulcstartó medálja rozsdamentes, törhetetlen nemesacélból készül. Nem kopik és nem színeződik. A díszítő fityegő alapanyaga antikolt tibeti ezüst.  A különböző méretű nemesacél medálok nincsenek egymáshoz rögzítve, tehát ha elakadnának valamiben, akkor egyszerűen csak elmozognak. Maga a kulcstartó fémötvözetből készül. A medálon lévő feliratokat úgynevezett lézerégetéssel készítjük, tehát a szöveg soha sem fog lekopni, vagy eltűnni. Örök emlék marad egy Mesélő ajándék formájában.

Méretek:

  • a nemesacél kör medál 3 cm átmérőjű és 1 mm vastag.
  • a nemesacél szív alakú medál 1 cm nagyságú és 1 mm vastag.
  • a lovacska fityegő 2 cm-es, a cumi 1 cm-es nagyságú.
  • a baba tappancs 2,5 cm, a kislány charm, pedig 1,5 cm-es.

A díszítéshez használt Rózsakvarc ásvány mérete 6 mm.

A kulcstartó teljes hossza 8-9 cm, tehát egy női táskában gond nélkül megtalálható.