Barion Pixel

Családi kép

8.190Ft

A családi kép a lakásod legszebb családi kincse. Minimalista dekorelem és szívet melengető ajándék, amely a családod értékrendjéről mesél. A kép háttere sötétszürke, fehér és bézs színekben választható, a fakeret színe, pedig miden verzió esetében fehér. Az egyedi képet a fotón látható felirattal készítjük, egyetlen változó elem a család vezetékneve, amelyet Te adhatsz meg.

Kérlek a feliratok megadásánál ügyelj arra, hogy mindent helyesen írj le, illetve amennyiben egy mezőt üresen hagysz, azt mi is figyelmen kívül fogjuk hagyni.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 4 munka nap.

 

A termék legalacsonyabb ára az elmúlt 30 napban: 8190 Ft
Mi a család vezetékneve?
 
Milyen színben kéred a Családi képet?
 
   
Extrák a kép mellé:
 
  

Leírás

A Családi kép egy olyan Mesélő ajándék, amely magán hordozza a ti családotok értékrendjét. Olyan szavakal láttuk el, amely minden család életében nagy jelentőséggel bír, mint példul, hogy szeress mindig, ne tarts haragot, ha kell kérje bocsánatot, érd el a céljaidat, légy bátor, stb.

Ez a Mesélő kép nem csak egy egyszerű tárgy, hanem egy egyedi kincs, amely egyszerre szolgál a lakás dekorelemeként és a szoba legfontosabb díszeként is. Bárki, aki ránéz egyből tudni fogja, hogy a Ti családotokban mi számít fontosnak. A Családi kép mindent elmond rólatok és arról, hogy mit képviseltek ti. A gyermekeitek ezen értékrendek alapján nőnek fel és ezeket a gondolatokat adják tovább majd a saját családjuknak is.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 4 munka nap.

Milyen alkalmakra ajánljuk?

Ez a Mesélő kép a családi harmónia megtestesítője, tehát ajándékozhatod névnapra, születésnapra, vagy Karácsony alkalmából, de egy átlagos hétköznapon is. Így garantáltan földobod majd az ajándékozottad napját.

A választott termék paraméterei:

A képet személyre szabottan tervezzük és szerkesztjük, 250 grammos fotókartonra nyomtatjuk, majd belekerül a színben hozzáillő fakeretbe. A képet előröl üveg lap védi a hátoldalát, pedig kemény műbőr védés fedi. A képkeret hátulja lehetővé teszi, hogy felfüggeszthesd a falra.

Méretek: a kép teljes mérete kerettel együtt 23,8×32,5 cm.

Ha kíváncsi vagy a többi egyedi képünkre is, akkor kattints erre a linkre és válogass kedvedre közülük:
EGYEDI KÉPEK ITT

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Családi kép” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük