Barion Pixel

Családfa- asztali kép

7.190Ft

A családfa kép a lakásod legszebb családi kincse. Minimalista dekorelem és szívet melengető ajándék, amely Rólatok mesél. A kép háttere sötétszürke, kék és bordó színekben választható, a fakeret színe, pedig miden verzió esetében fehér. Az egyedi képre a nevek és a család vezetékneve olyan formában kerülnek rá, ahogyan a fotón is láthatod. Te magad adhatod meg a családotok vezetéknevét és a családtagok neveit.

Kérlek a feliratok megadásánál ügyelj arra, hogy mindent helyesen írj le, illetve amennyiben egy mezőt üresen hagysz, azt mi is figyelmen kívül fogjuk hagyni.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

Mi a család vezetékneve?
 
Milyen nevek kerüljenek a Családfa képre?
 
Az első név kerül legfelelülre, az utolsó, pedig legalulra
Milyen színben kéred a Családfa képet?
 
   
Extrák a kép mellé:
 
  

Leírás

A Családfa kép egy olyan Mesélő ajándék, amely a  Ti családotokról mesél. A képre rákerülhet anya és apa keresztneve, valamint az összes gyerkőc neve, vagy beceneve. A kép aljába, pedig a család vezetékneve kerül, amely a családtagok összegeként szerepel. 🙂

Ez a Mesélő kép nem csak egy egyszerű tárgy, hanem egy egyedi kincs, amely egyszerre szolgál a lakás dekorelemeként és a szoba legfontosabb díszeként is. Bárki, aki ránéz egyből tudni fogja, hogy kik a család tagjai.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

Milyen alkalmakra ajánljuk?

Ez a Mesélő kép a családi harmónia megtestesítője, tehát ajándékozhatod névnapra, születésnapra, vagy Karácsony alkalmából, de egy átlagos hétköznapon is. Így garantáltan földobod majd az ajándékozottad napját.

A választott termék paraméterei:

A képet személyre szabottan tervezzük és szerkesztjük, 250 grammos fotókartonra nyomtatjuk, majd belekerül a színben hozzáillő fakeretbe. A képet előröl üveg lap védi a hátoldalát, pedig kemény műbőr védés fedi. A képkeret hátulja lehetővé teszi, hogy felfüggeszthesd a falra.

Méretek: a kép teljes mérete kerettel együtt 20,8×26,8 cm.

Ha kíváncsi vagy a többi egyedi képünkre is, akkor kattints erre a linkre és válogass kedvedre közülük:
EGYEDI KÉPEK ITT

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Családfa- asztali kép” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.