Barion Pixel

Büszke nagymama kulcstartó

4.790Ft

Cuki nagymamáknak készült ajándék az unokák nevével és kis virágocskával ellátva. Lepd meg vele a nagyit anyák napja alkalmából, vagy tedd a karácsonyfa alá és figyeld, hogy örül majd neki, amikor kibontja a karácsonyi ajándékát. Szívet melengető ajándék ötlet az unokáktól.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap. Ha gyorsabb készítést szeretnél, jelöld be ezt alul az extráknál . A sürgős készítés díja +1200 Ft.

Milyen nevek kerüljenek a mamás kulcstartóra?
 
(maximum 8 név)
Extrák a kulcstartó mellé:
 
 

Leírás

A büszke nagymama kulcstartóról:

Csodálatos ajándék ötlet büszke nagymama részére ez az egyedi feliratos meglepetés. A kulcstartó két medállal és egy tibeti ezüst alapanyagú virágocskával készül. A hosszúkás medálra az unokák keresztnevei, vagy becenevei kerülnek egymás alá, a kör alakú medálon, pedig az alábbi felirat szerepel: „Büszke nagymama vagyok”.  Ez a gravírozott kulcstartó minden mama szívét megmelengeti, főként azért, mert az unokáitól kapja. Lepd meg vele a nagyit karácsony alkalmából, vagy add ajándékba anyák napjára.

A nagymamás kulcstartó paraméterei:

A nemesacél hosszúkás medál 4 cm méretű és 1 mm vastag, a kör alakú medál 2 cm átmérőjű és szintén 1 mm vastag. Súlya ideális. A kulcstartón tibeti ezüst virág lóg, amely még személyesebbé varázsolja az ajándékot. A kulcstartó mérete 7-8 cm,  karikájára a lakáskulcsok, vagy a kocsikulcs könnyen rátehető. A kulcstartó karika 3 cm átmérőjű.

Méretéből adódóan egy női táskában könnyedén megtalálható.  A medálra kerülő szövegek és grafikák gondos szerkesztői munka után lézergravírozással kerülnek a medál felületére.

Az egyedi kulcstartót Mesélő Ajándékos díszhátlapba és átlátszó fóliába csomagolva küldjük el neked. Ha ajándékba adod, nem kell bajlódnod a csomagolással, mert a termék egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban ha ezen felül szeretnél hozzá díszdobozt, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt, kötöző szalagot, vagy masnit választani, akkor az alábbi linken minden segítséget megtalálsz hozzá: CSOMAGOLÁSI ÖTLETEK

Tuti ajándékozási tipp anyák napjára:

Ez a mesélő kulcstartó tökéletes választás anyák napjára, azonban beszéljünk most kicsit az átadásról is.

Van már ötleted rá? Ha még nincs, akkor olvasd el a mi tippünket:

Gyűjtsd össze az unokákat és szervezzétek meg együtt az átadást. Vágjatok fel kis cetliket, vagy színes papírokat. Minden unoka írjon egy mondatot, vagy pár szót a nagymamáról. A lapra rajzolhatnak is a kisebbek. Anyák napján, mielőtt átadnátok az ajándékot, ültessétek a nagyit a nappaliba az unokák, pedig álljanak köré.

Itt kapd elő a mobilodat és videózd fel az eseményt, mert erre a pillanatra biztosan mindig szeretnél majd emlékezni.

A legidősebb kezdje meg a sort és olvassa föl, hogy mit írt a nagyiról. Ez után következhet a többi gyerkőc, míg nem elérkezünk a legkisebbig. Ha minden kedvességet elmondtak a nagyinak, utána átadhatják az ajándék kulcstartót is. A Nagyi rendkívül büszke lesz az imádott unokáira és nagyon fog örülni az ajándéknak, mert amikor csak ránéz, mindig eszébe jut majd ez a jeles alkalom. A kis cetliket az átadás után feltehetitek egy parafatáblára, vagy belerakhatjátok egy képkeretbe is, hogy a nagyi máskor is el tudja őket olvasni. Remélem tetszett az ajándékozási tippem, ha igen akkor ne felejtsd el megvalósítani anyák napja alkalmából.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Büszke nagymama kulcstartó” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük