Barion Pixel

Buddha számfestő

6.290Ft

Ha egy igazán kreatív és meditatív stresszoldásra vágysz a rohanó mindennapokban, akkor válaszd ezt a Buddhás számfestőt, amit bármiféle korábbi festői tapasztalat nélkül csodaszép festménnyé varázsolhatsz.

A kép mérete: 40x50cm

Anyaga: feszített vászon

Tartozék: számozott festővászon, ecsetek, akril festék, akasztó.

Elfogyott

Leírás

Buddha számfestő paraméterei:

Ha egy igazán kreatív és meditatív stresszoldásra vágysz a rohanó mindennapokban, akkor válassz egyet a számfestőink közül. Bármiféle korábbi festői tapasztalat nélkül csodaszép képeket alkothatsz otthonodban. Nincs más dolgod, mint követni a számokat. A készlet része a festék és az ecsetek is, így kibontás után azonnal neki tudsz állni a festésnek. A számfestő feszített vásznon érkezik hozzád, így miután végeztél vele, rögtön a faladra kerülhet.

Buddha az otthonodban:

A Buddha, mint szimbólum, a keleti és spirituális stílusú lakások egyik nélkülözhetetlen kiegészítője.

A feng shui-ban a Buddha az éltető energia jelképe. A hagyomány szerint ha a házban elhelyezünk egy Buddha szobrot, vagy képet, az támogat minket abban, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki spirituális utazásunkból és kiegyensúlyozottan éljük a hétköznapjainkat.

A Buddha a lelki egyensúly szimbóluma, mely inspirációt nyújthat a belső béke és harmónia megtalálásához, valamint a meditációs, vagy jóga gyakorlatok elmélyítéséhez. Megtisztítja és ébren tartja az elmét, segít túllendülni a negatív érzelmeinken és a félelmeinken, és figyelmünket a saját valós világunkra összpontosítani. Elhelyezésének azonban vannak bizonyos szabályai, amiket fontos szem előtt tartanunk! A nappaliban úgy helyezzük el a Buddha képet, hogy az megközelítőleg a bejárati ajtó felé nézzen. Ez esetben nem csak pozitív energiát vagy a chi-t vonzzuk be, hanem távol tartjuk magunktól a negatív erőket is.

 Buddha számfestő csomag tartalma:

  • Festővászon (40×50): számozott rajzzal
  • Festékek: a festménynek megfelelő mennyiségű, számozott, környezetbarát akril festék
  • Ecsetszett: 3db ecset (kicsi, közepes és nagy)
  • Akasztós készlet: 2db csavar és 2db kis kampó
  • Útmutató: komplett leírás a kép elkészítéséhez (qr kód)
  • Ellenőrző lista: színkódok

Ha tetszett a Buddha számfestő, kattints ide, és nézd meg a többi számfestőnket is.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Buddha számfestő” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük