Búcsú ajándék óvónéninek, gravírozott kulcstartó

4.790Ft

Szívet melengető, emlékezetes és egyedi ajándék óvónőknek. Ha közeledik az ovis ballagás időpontja, akkor válaszd ezt egyedi kulcstartót ajándékba. Biztos vagyok benne, hogy az örömkönnyek és az ölelés nem marad el.

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap.  Ha gyorsabb készítést szeretnél, jelöld be ezt alul az extráknál . A sürgős készítés díja +1000 Ft.

Milyen felirat kerüljön az óvónénis kulcstartóra?
 
Választható fityegők az óvónénis kulcstartóhoz:
 
      
Óvónénis kiegészítők a kulcstartó mellé:
 
 
Extrák a kulcstartó mellé:
 
 

Leírás

Az óvónéninek szánt búcsú ajándék paraméterei:

Minden búcsú nehéz, de emlékezetes. Eszünkbe juttatja a sok emléket és örömöt, amit az elmúlt időszak alatt éltünk meg. Ez az óvónéninek szánt búcsú ajándék például nem csak az ovis ballagás emlékét őrzi magában, hanem az együtt töltött éveket, a sok csintalanságot, a sok nevetést, a kirándulásokat és a gyermekek emlékét. Amikor az óvónéni ránéz, mindig eszébe jut majd az imádott csoportja, akitől ha fájt is elbúcsúzni, mindig is a szívében lesznek majd.

Fontos információk:

A nemesacél kör medál 3,4 cm átmérőjű és 1 mm vastag. Masszív anyag, nem lehet eltörni. A teljes kulcstartó 8-9 cm hosszúságú, tehát egynői táskában könnyedén megtalálható. Az óvónéni ajándék kulcstartó karikájára a lakáskulcs, vagy a kocsikulcs könnyedén fölhelyezhető. A kulcstartó karika 3 cm átmérőjű. A medálra kerülő szövegek és grafikák gondos szerkesztői munka után lézergravírozással kerülnek a medál felületére.

A gravírozott kulcstartó medáljára az alábbi szöveg kerül: „Búcsúzik tőled a („süni”) csoport, mindent köszönünk!” Az ajándékra 6 fajta tibeti ezüst charm közül is választhatsz, ezek még kedvesebbé teszik a kulcstartót. A kör aljába szív grafikák és az ovis csoport jele kerül.

Mibe van csomagolva az óvónéninek szánt búcsú ajándék? Hogyan kapom meg?

Az egyedi kulcstartót Mesélő Ajándékos díszhátlapba és átlátszó fóliába csomagolva küldjük el neked. Ha ajándékba adod, nem kell bajlódnod a csomagolással, mert a termék egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban ha ezen felül szeretnél hozzá díszdobozt, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt választani, akkor az alábbi linken minden segítséget megtalálsz hozzá: CSOMAGOLÁSI ÖTLETEK

Tuti ajándékozási tipp óvónénik számára:

Ha úgy gondolod, ez az ajándék tökéletes választás lehet az óvónéninek, akkor olvad el még ezt a pár sort, mert ebben a fejezetben segítünk neked, hogy az ajándékozás pillanata is emlékezetes legyen.

Kezdésként beszélj össze a gyerekek anyukájával és meséld el az ötletedet. Szervezzétek meg, hogy a búcsúkor minden gyerkőc egy szál virággal a kezében énekel majd az óvónéniknek. A gravírozott kulcstartót tedd bele egy szép ajándéktasakba, ami jól passzol az alkalomhoz. Egy a képeslapba, pedig minden gyerkőc anyukája írja oda a saját kicsikéje nevét, a gyerekek, pedig rajzolhatnak hozzá napocskát, virágokat, mosolygós fejet.

Az ovis ballagás napján amikor egy csapatba rendeződtek a gyerekek és mindenki kezébe került virág, akkor a legfiatalabb kis ovis kezébe add oda a tasakot benne a meglepetéssel és a képeslappal.
Az ének végén, amikor az óvónéni megkapja az ajándékot, biztosan nagy lesz a csodálkozás és az öröm. Lesz örömkönny, ölelés és mosoly. Az ajándékozás után álljatok össze egy utolsó közös fotózásra is!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Búcsú ajándék óvónéninek, gravírozott kulcstartó” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.