Barion Pixel

Búcsú ajándék kép kollégának

10.790Ft

Szívet melengető, fényképes keretezett kép, amely remek búcsú ajándék egy kollégának. Ha már búcsúzni kell, legyen egy emlék a csapatról.

Az ár tartalmazza a képet és az üvegezett fa keretet is! A kép teljes mérete kerettel együtt: 230×320 mm.

FONTOS: a fényképet erre az e-mail címre küld el: kapcsolat@meseloajandekok.hu
A fájl mérete maximum 2 MB lehet, és a kép felbontása minimum 1000×1000 pixel legyen.

(A Facebookról mentett, illetve a montázsolt képeket kérlek kerüld. Eredeti, jó minőségű képből tudunk szép munkát készíteni!)

A termékkép illusztráció! A képkeret színében és pontos méretében előfordulhat eltérés. A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 4 munka nap.

Munkahely neve és évszám
 
Pl.:Ábrahám Online Kft. 2020
Kik búcsúztatják a kollégát?
 
(Pl.: Dani, Peti, Ádám)
Milyen idézet, vagy szöveg kerüljön a képre?
 
Hogy hívják a távozó kollégát?
 
Extrák a kép mellé:
 
  

Leírás

A kollégának szánt búcsú ajándék paraméterei:

Amikor egy jó csapattárs, egy jó kolléga távozik a köreitekből, az nem kimondottan örömteli pillanat. Egy kiváló munkaerő, ha elmegy, az nem csak a csapatnak rossz, hanem a cégnek is. Azonban a jó dolgozót, ha tovább viszi is az útja, illik megjutalmazni, vagy megajándékozni egy olyan útravalóval, amire ha ránéz, mindig eszébe jutnak az emlékezetes pillanatok.

Ennek okán gondoltuk ki az egyik legújabb egyedi képünket, amely remek búcsú ajándék egy távozó kollégának. A képre az általad küldött fénykép fog rákerülni és egy motiváló idézet. A képre rákerül a távozó kolléga neve és azon kollégák nevei, akik búcsúztatják őt.  Úgy gondoljuk, hogy ha ezt adod ajándékba a kollégádnak, akkor a siker garantált lesz.

A képet személyre szabottan tervezzük és szerkesztjük, 250 grammos fotókartonra nyomtatjuk, majd belekerül a fekete színű fa keretbe. A képet előröl üveg lap védi a hátoldalát, pedig kemény műbőr védés fedi. A hátulján akasztó található, melynek segítségével könnyedén föltudod tenni a falra, de ha szeretnéd, akkor egyszerűen csak helyezd a polcra és tegyél mellé egy szép dísznövényt, vagy illatgyertyát.

A fényképet az alábbi e-mail címre küldheted: kapcsolat@meseloajandekok.hu

Fontos, hogy a fájl mérete maximum 2 MB lehet, és a kép felbontása minimum 1000×1000 pixel legyen. A megfelelő képminőség érdekében kerüld a Facebookról,  az Instagramról mentett és a montázsolt képeket. Jó minőségű képből tudunk majd szép munkát készíteni neked.

Tetszett a kollégának szánt búcsú ajándék kép, de megméznél további kollégás ajándékot is? Akkor kattints ide!

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Búcsú ajándék kép kollégának” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük