Barion Pixel

Bőrönd, mini díszdoboz

550Ft

Édes kis bőrönd alakú, különleges díszdoboz. Külsejét tekintve, a fehér, a sötétbarna, az arany és a világosbarna színek harmonizálnak rajta. A doboz kis méretű! Elfér benne akár két darab bármilyen Mesélő kulcstartó, vagy két darab bonbon, egy pár fülbevaló, vagy gyűrű, vagy akár egy nyaklánc. Az ár egy darab díszdobozra vonatkozik!

A bőrönd alakú díszdobozt lapraszerelt állapotban, zsinórral és mini üdvözlőkártyával mellékelve küldjük. Összeszerelése egyszerű, nem igényel ollót, vagy ragasztót. Összeállítás után a zsinór segítségével lehet rátenni a kis kártyát. Az üdvözlőlapra bármilyen kis kedves üzenetet ráírhatsz, vagy csak ennyit: Anditól.  A börönd belseje kihúzható, egy fiókhoz hasonlít. A belsejébe lehet elrejteni a meglepetést.

Mérete: 8cm*5cm*2.5cm
Anyaga: kemény papír, zsinór
Összeállítási idő kb.: 3 perc

38 készleten

Leírás

Luxus mini ajándéktasak, hölgyek és férfiak részére egyaránt. Elegáns, szülinapi ajándéktasak. Különleges indás motívumokkal. A színvilágot tekintve a fehér, az ezüst, vagy az arany színek egy exkluzív külsőt kölcsönöznek a tasaknak. Ha ezt választod egy szeretted születésnapi meglepetésének csomagolásaként, akkor biztos lehetsz benne, hogy ezzel az ajándéktasakkal tuti befutó leszel.

További ajándéktasakjainkért kattints erre a linkre: AJÁNDÉKTASAKOK

 

 

További információk

Kinek?

,