Boldog karácsonyt – elegáns ajándéktáska

780Ft

Szépséges karácsonyi ajándéktáska férfias és nőies ajándékok mellé egyaránt javasoljuk. Közepes méretű, papír anyagú. Arany színű zsinórfülekkel van ellátva. Pompás csomagolás a karácsonyi ajándékokhoz.

Mérete: 22,5 x 18 cm
Anyaga: papír

Elfogyott

Leírás

A karácsonyi ajándéktáska paraméterei:

Ünnepi hangulatú, közepes méretű, álló karácsonyi ajándéktáska. Szuper csomagolási ötlet férfiak és nők ajándékához. A tasak színvilágát tekintve az arany, a fehér és a fekete színek összhangja ismerhető fel rajta. Az oldala csíkos, az elő és a hátlapja, pedig arany és fekete pöttyökkel, ajándékdobozokkal és karácsonyfákkal van dekorálva. Igazán szép és elegáns karácsonyi ajándéktasak. A mi karácsonyfánk alatt biztosan lesz belőle legalább egy darab.

A tasak méretét tekintve kisebb ajándékok férnek el benne. Tehát tehetsz bele táblacsokikat, egy kisebb plüsst, mesélő kulcstartót és szerelemlakatot. Tegyél bele sapkát, vagy sálat. Esetleg egy kisebb üveg pezsgőt, vagy egy szép karácsonyi képeslapban pénzt. Biztos vagyok benne, hogy ha ebben az ajándéktasakban adod át egy szeretted karácsonyi ajándékát, akkor már a külsőnek is nagyon fog örülni, hát még a tasak belső tartalmának. A szép csomagolás mindig szebbé teszi magát az ajándékot is. Tehát mindig gondoskodj róla, hogy a külcsín is megfelelő legyen!

Ha meg van az ajándék csomagolás, akkor válassz bele ajándékot is.
Nézd meg a karácsonyi ajándék ötleteinket és rendelj valami szépet egy szerettednek.

További ajándéktasakjainkat, pedig ezen a linken keresztül éred el: ajándéktasakok

További információk

Milyen alkalomra?

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Boldog karácsonyt – elegáns ajándéktáska” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.