Best Beer – fa söröskupak gyűjtő

4.990Ft

Menő ajándék ötlet sörimádó férfiaknak. Fából készült, kör alakú söröskupak gyűjtő, hogy a legfinomabb sörélményeidet visszaidézhesd.

Mérete: 39 x 39 x 0.8 cm
Anyaga: fa

Elfogyott

Leírás

A söröskupak gyűjtő paraméterei:

Van a családodban, vagy az ismeretségi körödben olyan férfi, aki imádja a sört? Hát hogy ne lenne! Szinte minden férfi szereti a sört és a jó sörnél nincs is jobb. Ezért érdemes a jó alkohol emlékét őrizni, akár egy söröskupak formájában is.

Most biztosan azt kérdezed:
-De mit kezdjek egy vacak söröskupakkal? Ez csak szemét!

A-a! Szerintünk nem 😀

A söröskupak gyűjtő remek lehetőséget nyújt arra, hogy a legfinomabb sörök emlékét megőrizd. Fogd meg az összegyűjtött kupakokat és egyesével nyomkodd bele őket az üres helyekre. Rengeteg féle kupak kerülhet bele, szóval sok élményt fogsz még átélni és sok sört fogsz elfogyasztani. 😛

Idővel, amikor betelik a gyűjtő, szuper lesz visszaemlékezni egy-egy fajtára, főként ha még a kupakra alkoholos filccel emlékeztetőket is írsz. Például: 2019-grill party a srácokkal, 2002-tejfakasztó buli, 2020-Goodbye Covid, stb. A gyűjtő köré akár fotókat is tehetsz, hogy még különlegesebb legyen az összkép.

A kupakgyűjtő remekül mutathat például a konyhád falán, de teheted a nappaliba, vagy a biliárd asztal fölé. 🙂 Igazi férfias dekorelem, ami nem riasztja majd el a srácokat.

Tuti tipp, ha betelne az összes hely:

Ha annyi sört megittál, hogy minden hely betelt, akkor egyszerűen csak tegyél a gyűjtő tetejére egy madzagot, hogy forgatható legyen és kezd el a helyekre duplán helyezni a kupakokat. Így kétszer annyi emléket tudsz gyűjteni és ha megforgatod a táblát, az ottani emlékeket is feltudod idézni.

Ha szeretnéd még személyesebbé tenni a tábládat, akkor kérd meg a haverokat, hogy minden közös sörözés alkalmával írjanak rá alkoholos filccel valamit a tábládra. Akár a nevüket, vagy valami vicceset. Biztos vagyok benne, hogy ha követed ezeket a tippeket, aki szuper kis emlékgyűjtőt fogsz varázsolni a lakásodba és büszkén mutogatod majd minden ismerősödnek.

Milyen alkalomra és kinek ajánljuk?

Ha közeleg egy férfi szeretted születésnapja, akkor add ajándékba neki ezt a söröskupak gyűjtőt. Vegyél hozzá jó pár üveg különleges sört is, hogy már a kezdetekkor legyen mit belepakolnia. Mi leginkább ezt azt ajándékot édesapáknak, fiútestvéreknek, vagy legjobb barátoknak javasoljuk.

Tetszett a söröskupak gyűjtő, de megnéznél még más férfiaknak szánt ajándék ötletünket is? Ne habozz, kattints ide és válogass kedvedre!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Best Beer – fa söröskupak gyűjtő” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.