Barion Pixel

Bazsarózsa számfestő

6.290Ft

Ha egy igazán kreatív és meditatív stresszoldásra vágysz a rohanó mindennapokban, akkor válaszd ezt a bazsarózsás számfestőt, amit bármiféle korábbi festői tapasztalat nélkül csodaszép festménnyé varázsolhatsz.

A kép mérete: 40x50cm

Anyaga: feszített vászon

Tartozék: számozott festővászon, ecsetek, akril festék, akasztó.

2 készleten

Leírás

Bazsarózsa számfestő paraméterei:

Ha egy igazán kreatív és meditatív stresszoldásra vágysz a rohanó mindennapokban, akkor válassz egyet a számfestőink közül. Bármiféle korábbi festői tapasztalat nélkül csodaszép képeket alkothatsz otthonodban. Nincs más dolgod, mint követni a számokat. A készlet része a festék és az ecsetek is, így kibontás után azonnal neki tudsz állni a festésnek. A számfestő feszített vásznon érkezik hozzád, így miután végeztél vele, rögtön a faladra kerülhet.

Ahogy Petőfi is megmondta: Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet. Ez a gyönyörű, bazsarózsás kép bármely lakás éke lehet. És ha a virágok szeretetén is túl nézünk egy kicsit, a virágok szimbolikájába is belekóstolhatunk. A virág, mint szimbólum, a viktoriánus Angliában vált igazán üzenetközlési segédeszközzé. Ekkoriban érzelmeket is kifejeztek vele, mint ahogy a tulipánt a szenvedély jeleként tartották számon. A bazsarózsa viszont a boldog, derűs élet jelképe. A boldog házasságot is vele szokták kifejezni, így a házasságkötésnél is érdemes becsempészni pár szálat a díszítésbe.

Bazsarózsa számfestő csomag tartalma:

  • Festővászon (40×50): számozott rajzzal
  • Festékek: a festménynek megfelelő mennyiségű, számozott, környezetbarát akril festék
  • Ecsetszett: 3db ecset (kicsi, közepes és nagy)
  • Akasztós készlet: 2db csavar és 2db kis kampó
  • Útmutató: komplett leírás a kép elkészítéséhez (qr kód)
  • Ellenőrző lista: színkódok

Ha tetszett a bazsarózsa számfestő, kattints ide, és nézd meg a többi számfestőnket is.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bazsarózsa számfestő” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.