Barátság kulcstartó

2.990Ft

Cuki, gravírozott barátság kulcstartó a legjobb barátnődnek és neked. Ha barátnős ajándékot keresel, akkor ezt a kulcstartót neked találtuk ki. A nemesacél medálra barátoknak szóló idézetet gravírozunk. A kulcstartó karikára, pedig tibeti ezüst virágot és édes kis szívecskét teszünk. Igazi csajos meglepetés. Ez a gravírozott barátság kulcstartó tökéletes ajándék egy barátnőd névnapjára, vagy születésnapjára. Ha szeretnéd még csajosabbá tenni a meglepetést, akkor válassz mellé egy cuki névnapi képeslapot is.

Barátnős kiegészítők a kulcstartóhoz
 
 
Extrák a kulcstartó mellé:
 
 

Leírás

A barátság kulcstartó paraméterei:

Gyönyörű gravírozott ajándék barátnőknek, amely a barátok közti kapcsolatról, szeretetről és rólatok mesél. A nemesacél medálon az alábbi barátoknak szóló idézet áll: “Life is better with friends” , az az az élet szebb, ha vannak barátaid.
Milyen igaz is ez a pár sor. A barátok mindig a szívünkben fognak élni és a barátság lángját örökké megőrizzük, akkor is, ha épp messze vagyunk a legjobb barátunktól. Ez a gravírozott kulcstartó tökéletes ajándék ötlet barátoknak. Lepd meg egy ilyen egyedi ajándékkal magadat és a barátnődet.

A kulcstartó medálja a képen szereplő barátos idézettel készül. A kulcstartó karikáját, pedig tibeti ezüst virággal és szívecskével díszítjük. A nemesacél medál 3 cm átmérőjű és 1 mm vastag, súlya ideális. A kulcstartó mérete 8-9 cm,  karikájára a lakáskulcsok, vagy a kocsikulcs könnyen rátehető. Méretéből adódóan egy női táskában könnyen megtalálható. Ha ezt a barátság kulcstartót ajándékozod egy barátnődnek, akkor az átadáskor garantáltan lesz puszi, ölelés és széles mosoly.

Az egyedi kulcstartót Mesélő Ajándékos díszhátlapba és átlátszó fóliába csomagolva küldjük el neked. Ha ajándékba adod, nem kell bajlódnod a csomagolással, mert a termék egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban ha ezen felül szeretnél hozzá díszdobozt, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt választani, akkor az alábbi linken minden segítséget megtalálsz hozzá: CSOMAGOLÁSI ÖTLETEK

Tuti ajándékozási tipp:

Ha közeleg egy barátnőd névnapja, vagy születésnapja, akkor az már biztos, hogy ez a gravírozott kulcstartó tökéletes ajándék lesz számára. Azonban az is fontos, hogy ne csak egyszerűen egy tárgyat ajándékozz, hanem egy igazi élményt is.
A meglepi helyszínéhez válassz egy kávézót, amit mindketten szerettek. Amíg te a pultnál rendelsz, addig a barátnődet ültesd le valamelyik asztalhoz. Kérd meg a pincért, hogy a kávék mellé egy lefordított csésze alá rejtse el a kulcstartót. A felszolgálás után biztosan nagy lesz a meglepődés és garantáltan örülni fog a barátnőd.

 

További információk

Kinek?

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Barátság kulcstartó” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.