Választott terméked

Barátság bögre legjobb barátoknak

1.490Ft 1.117Ft

Legjobb barátoknak szóló mutatós barátság bögre. Kedves ajándék ötlet a pajtásod szülinapjára, vagy névnapjára. Lepd meg őt egy ilyen bögrével és hidd el, biztosan örülni fog neki.

FONTOS: a bögrét ne tedd mikróba
Mosogatógépben mosható
Anyaga: porcelán
Mérete: 250 ml

2 készleten

Kiegészítők a bögréhez
 
      

Leírás

A legjobb barátnak szóló barátság bögre paraméterei:


Ez a tekintetet vonzó ajándék bögrénk legjobb barátok részére készült. A barátság bögre fehér, fekete és arany színekben pompázik. Külsejét fekete és fehér csíkok díszítik, amelyek igazán letisztult stílust kölcsönöznek neki. A bögre elején, arany színű alapon az alábbi felirat olvasható: „Legjobb Barát”.

A bögre hozzáillő fekete-fehér díszdobozban érkezik meg hozzád, tehát egyből átadható az ajándékozottnak. Nem kell külön a csomagolással foglalkozni. Azonban, ha te még is szeretnéd ezen felül becsomagolni, akkor kattints a csomagolási ötleteinkre és nézd meg a szebbnél szebb ajánlatainkat. Találsz ott különleges csomagolópapírokat és szép ajándéktasakokat is. Ha dísztasakba teszed a bögrét, akkor tegyél mellé egy szuper képeslapot is. A képeslap belsejébe írhatsz valami kedveset, vagy rajzolhatsz is bele. Ha még személyesebbé szeretnéd tenni, akkor, pedig ragassz bele egy rólatok készült fotót.

Ha közeleg egy haverod születésnapja, vagy esetleg névnapja, akkor ez a barátság bögre szuper meglepetés lehet számára. Lepd meg a barátodat és magadat is egyel. Legyen ez a ti közös barátság bögrétek. Ha átmentek egymáshoz, igyátok mindig ezekből a kávét, a teát és a forrócsokit. Legyen ez az ajándék a legjobb beszélgetések és pletyózások kelléke. Vigyétek magatokkal a munkahelyetekre és kérjétek ebbe az italotokat. Amikor csak ránéztek mindig eszetekbe jut, hogy milyen jó barátok vagytok és, hogy mennyi szép közös emléketek van már együtt. Szóval ne habozz egy ilyen bögrével meglepni a legjobb pajtásodat, mert biztosan örülni fog majd neki.

Tuti ajándékozási tipp barátoknak:

Ha szerettek egy jó kávé mellett beszélgetni, akkor nem is kérdés, hogy ez az ajándék bögre jó választás lesz-e az ajándékozottnak. Na de nem mindegy, hogy hogyan adod át neki a meglepetését. Vidd el őt a kedvenc kávézótokba és ültesd le egy szimpatikus asztalhoz. Menj oda a pulthoz, óvatosan csúsztasd oda a bögrét a pincérnek és mond neki, hogy ebbe tegye a barátod kávéját. Ha felszolgálásra kerülnek az italok, biztosan nagy lesz a meglepődés. Ilyen szép bögrébe még soha sem kapott kávét. Mindig hálás lesz neked ezért az élményért és boldogan fogyasztja majd el minden nap ebből a bögréből a reggeli kávéját.

Ha szeretnéd megnézni a többi bögrénket is, akkor kattints ezekre a linkekre:

1.Mr. és Mrs. bögrék pároknak
2.Ajándék bögre legjobb barátnőnek
3.Szülinapi bögre

 

 

 

0
Kosár