Választott terméked

Ballagós emlék- asztali kép

5.990Ft

Motivációs, ballagási ajándék. Szuper meglepetés fiúknak és lányoknak egyaránt, ezen kívül remek dekorációs elem is. A kép háttere letisztul fehér színű, a felirat fekete színnel készül, a fakeret színe, pedig a szöveghez illően fekete.

FONTOS: a képen a megszólítás és az ajándokozók neve a változtatható elem, minden más felirat és dekorelem úgy készül, ahogy a fotón is szerepel.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

Kinek ajándékozod a képet?
 
(Pl.: Drága kisfiunk!, vagy Kedves Kriszti!)
Ki, vagy kik az ajándékozók?
 
(Pl.: Anya és Apa, vagy tesód Betti)
Kiegészítő ajándékok a ballagási képhez
 
  

Leírás

Minden szülő életében eljön az a pont, amikor imádott kisfiuk, vagy kislányuk elballag a középiskolából, vagy éppen már az egyetemről. Szülőként azt szeretnénk, ha gyermekünk elérné az álmait, a céljait és a lehető legjobb esélyekkel vághatna bele a nagybetűs életbe. Ahhoz, hogy a gyermek az elballagása után is sikeres legyen, tudatnunk kell vele, hogy mennyire szeretjük és, hogy milyen büszkék vagyunk rá. Hozhat bármit is az élet, lehet akármilyen nehéz is az út, ami előtte áll, a szüleire mindig számíthat majd és támogatni fogják a döntéseiben.

Ezt a  Mesélő képet úgy alkottuk meg, hogy ha a ballagó ránéz, az imént leírt gondolatok jussanak eszébe. Bárhova is megy ezt az ajándékot magával tudja vinni, a szobája ékessége lesz és mindig biztatni fogja. A ballagási kép nem csak szuper ajándék lehet a gyerkőcnek, de bájos dekorelemként is szolgál. Kis helyen is elfér, mutatós darab.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

 

Milyen alkalmakra ajánljuk?

Ez a Mesélő kép tökéletes ajándék lehet egy ballagó szeretted számára. Ha ezt a képet ajéndékozod, az örömkönnyek és a fülig érő mosoly nem maradnak el.  

A választott termék paraméterei: 

A képet személyre szabottan tervezzük és szerkesztjük, 250 grammos fotókartonra nyomtatjuk, majd belekerül a színben hozzáillő fakeretbe. A képet előröl üveg lap védi a hátoldalát, pedig kemény műbőr védés fedi. A képkeret hátulja lehetővé teszi, hogy akár az asztalon, vagy a szekrényen állva díszelegjen, de a falra is feltudod függeszteni.

Méretek:

A kép teljes mérete kerettel együtt 20,8x26,8 cm.