Barion Pixel

Ballagós emlék- asztali kép

7.190Ft

Motivációs, ballagási ajándék. Szuper meglepetés fiúknak és lányoknak egyaránt, ezen kívül remek dekorációs elem is. A kép háttere letisztul fehér színű, a felirat fekete színnel készül, a fakeret színe, pedig a szöveghez illően fekete.

A kép teljes mérete kerettel együtt: 20,8×26,8 cm.

FONTOS: a képen a megszólítás és az ajándokozók neve a változtatható elem, minden más felirat és dekorelem úgy készül, ahogy a fotón is szerepel.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

Ki, vagy kik az ajándékozók?
 
(Pl.: Anya és Apa, vagy tesód Betti)
Kinek ajándékozod a képet?
 
(Pl.: Drága kisfiunk!, vagy Kedves Kriszti!)
Extrák a kép mellé:
 
   

Leírás

A ballagós emlék kép paraméterei: 

A képet személyre szabottan tervezzük és szerkesztjük, 250 grammos fotókartonra nyomtatjuk, majd belekerül a színben hozzáillő fakeretbe. A képet előröl üveg lap védi a hátoldalát, pedig kemény műbőr védés fedi. A képkeret hátulja lehetővé teszi, hogy akár az asztalon, vagy a szekrényen állva díszelegjen, de a falra is feltudod függeszteni.

Minden szülő életében eljön az a pont, amikor imádott kisfiuk, vagy kislányuk elballag a középiskolából, vagy éppen már az egyetemről. Szülőként azt szeretnénk, ha gyermekünk elérné az álmait, a céljait és a lehető legjobb esélyekkel vághatna bele a nagybetűs életbe. Ahhoz, hogy a gyermek az elballagása után is sikeres legyen, tudatnunk kell vele, hogy mennyire szeretjük és, hogy milyen büszkék vagyunk rá. Hozhat bármit is az élet, lehet akármilyen nehéz is az út, ami előtte áll, a szüleire mindig számíthat majd és támogatni fogják a döntéseiben.

Ezt a  Mesélő képet úgy alkottuk meg, hogy ha a ballagó ránéz, az imént leírt gondolatok jussanak eszébe. Bárhova is megy ezt az ajándékot magával tudja vinni, a szobája ékessége lesz és mindig biztatni fogja. A ballagós emlék kép nem csak szuper ajándék lehet a gyerkőcnek, de bájos dekorelemként is szolgál. Kis helyen is elfér, mutatós darab.

Milyen alkalmakra ajánljuk?

A ballagós emlék kép tökéletes ajándék lehet egy ballagó szeretted számára. Ha ezt a képet ajéndékozod, az örömkönnyek és a fülig érő mosoly nem maradnak el.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

További ballagási ajándék ötleteinkért kattints erre a linkre:
AJÁNDÉKOK BALLAGÁSRA

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ballagós emlék- asztali kép” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük