Választott terméked

Ballagási gratuláló asztali kép lányoknak

4.990Ft

Motivációs, ballagási ajándék. Szuper meglepetés lányoknak, ezen kívül remek dekorációs elem is. A kép háttere vidám színekből áll, fehér és fekete színű felirattal készül, a fakeret színe, pedig a dizájnhoz illően fekete.

FONTOS: a képen a név az egyetlen változtatható elem, minden más felirat és dekorelem úgy készül, ahogy a fotón is szerepel.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

Mit írjunk a gratuláló képre?
 
(pl.: Gratulálok Liliána!)
Kiegészítő ajándékok a ballagási képhez
 
  

Leírás

Az elballagás szó hallatán gyakran érezzhetjük magunkat szomorúnak, hiszen azt jelenti, hogy valaki tovább áll, elhagy valakit, vagy valamit. Azonban mi azt mondjuk, a ballagás, mint ünnep egy csodás alkalom. Sok szép emlék van mögöttünk és rengeteg felfedezetlen kaland áll még előttünk. Amikor elbalaggunk, magunkkal visszük mindazt a szépet és jót, amit kaptunk és szerető szívvel emlékszünk vissza a múltra. Csodás jövőt köszöntünk és izgalommal vágunk neki annak, amit nekünk szánt az élet.

Ezt a Mesélő képet úgy alkottuk meg, hogy ha a ballagó ránéz, az imént leírt gondolatok jussanak eszébe. Bárhova is megy ezt az ajándékot magával tudja vinni, a szobája ékessége lesz és mindig biztatni fogja. A ballagási kép nem csak szuper ajándék lehet a gyerkőcnek, de bájos dekorelemként is szolgál. Kis helyen is elfér, mutatós darab.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

 

Milyen alkalmakra ajánljuk?

Ez a Mesélő kép tökéletes ajándék lehet egy ballagó szeretted számára. Ha ezt a képet ajéndékozod, az örömkönnyek és a fülig érő mosoly nem maradnak el. 

A választott termék paraméterei: 

A képet személyre szabottan tervezzük és szerkesztjük, 250 grammos fotókartonra nyomtatjuk, majd belekerül a színben hozzáillő fakeretbe. A képet előröl üveg lap védi a hátoldalát, pedig kemény műbőr védés fedi. A képkeret hátulja lehetővé teszi, hogy akár az asztalon, vagy a szekrényen állva díszelegjen, de a falra is feltudod függeszteni.

Méretek:

A kép teljes mérete kerettel együtt 20,8x26,8 cm.