Barion Pixel

Ballagási ajándék ovónéniknek – gyerekneves kerámia bögre

4.990Ft

Gyönyörű kerámia bögre, amely remek ballagási ajándék ovónéniknek. Lepd meg őket az ovis csoport nevében. Egy örök emlék lesz számára.

Anyaga: kerámia
Mérete: 250 ml

Add meg a gyerekek neveit:
 
Add meg a csoport nevét és az óvónéni nevét
 
Választható csomagolás:
 
   
Kiegészítők a bögréhez
 
      
Extrák a bögre mellé:
 
 

Leírás

Egy ovis ballagás alkalmával egyrészt búcsúzik a gyermek az óvónéniktől, és egyben köszönetet is mond mindazért, amit az elmúlt évek során kapott. A szülő és a gyermek szíve hálás a sok szeretetért, a mérhetetlen gondoskodásért és a megannyi sok hasznos tudásért, amit egy kedves óvónő nyújtott.

Ez az ovónéniknek szánt búcsú, vagy ballagási ajándék például nem csak az ovis ballagás emlékét őrzi magában, hanem az együtt töltött éveket, a sok csintalanságot, a sok nevetést, a kirándulásokat és a gyermekek emlékét. Amikor az óvónéni ránéz, mindig eszébe jut majd az imádott csoportja, és a legkedvesebb “kis diákja”, akitől ha fájt is elbúcsúzni, mindig is a szívében lakozik majd.

Az ovónéniknek készült ballagási ajándék paraméterei:

A kerámia bögre 2 oldalas, a palástját lásd a termékfotóknál. Az egyik oldalon egy almafa díszeleg, az aljában az általad megadott csoport név fog szerepelni. A bögre közepén az ovis csoport gyermekeinek keresztneve szerepel, a bögre túloldalán, pedig egy szívet melengető búcsúzó szöveg olvasható, illetve az aljába az óvónéni neve kerül.

Úgy gondoljuk, hogy ennél szebb és praktikusabb ajándékot nem is kaphatna tőletek az imádott óvónéni. Biztos vagyok benne, hogy az örömkönnyek és a széles mosoly nem fognak elmaradni és minden nap szívesen kortyolja majd a reggeli kávéját, vagy a teáját ebből a gyönyörű szép és egyedi bögréből.

Mit kell tudnom a bögréről?

A szublimált bögre űrtartalma 250 milliliter. A bögrét ütés álló dobozba csomagolva küldjük el neked. Ha szeretnéd az ajándékozás élményét még szebbé varázsolni, akkor válassz mellé egy szép képeslapot, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt. Ha a csomagolás ötleteinkre rákattintasz, még kötözőt és masnit is tudsz az óvónénis bögre mellé választani.

Tetszett az ovónéniknek készült ballagási bögre, de megnéznél még más bögréket is? Akkor kattints a linkre és válogass kedvedre!

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ballagási ajándék ovónéniknek – gyerekneves kerámia bögre” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.