Barion Pixel

Bakancslista – 52 szexhelyszín

8.790Ft

Ez a bakancslista 52 szexhelyszínt tartalmaz, amit ki kell próbálnod. Kaparjatok minden héten, és dobjátok fel az éveteket 52 különféle helyszínnel.

Bármilyen alkalomra tökéletes választás, legyen az évforduló, Valentin-nap, vagy születésnap, az élmény garantált.

A poszter mérete: 420 x 594 mm
Anyaga: laminált papír

Eredeti, jogtiszta termék!

2 készleten

Leírás

Bakancslista – 52 szexhelyszín:

Egy igazán pikáns és eredeti ajándék szerelmespároknak, vagy akár alkalmi partnereknek is. 52 darab szexhelyszínt mutat be azoknak, aki már unják a négy fal közötti ottlégyeket.

Remek ajándékötlet párodnak évfordulóra, Valentin-napra, karácsonyra vagy akár szülinapra. Ez a kaparós poszter 52 különféle helyszínt tartalmaz, hogy az év minden hetére jusson egy kis újdonság.

Vigyetek a játékba még egy kis csavart, és kaparjatok csukott szemmel, így még nagyobb meglepetés lesz, hogy mit rejt a kitakart rész. Haladhattok sorba, véletlenszerűen, vagy kedvetek szerint.

Fontos: a lekaparható felület eltávolítására használjátok a mellette lévő kaparót, így elkerülhető az alsó réteg megsértése.
A termék magyar nyelvű!

Az 52 szexhelyszín bakancslista paraméterei:

A fekete háttéren az aranyozott részen találhatjuk a kaparandó mintákat.

Igényes, fekete-arany színű, henger alakú kartonban érkezik hozzád a csomag, ami tartalmaz a poszteren kívül egy szívecske alakú kaparót is.

Poszter mérete: 420 x 594 mm

Anyaga: laminált papír

Az ár képkeretet nem tartalmaz.

Ha tetszett az 52 szexhelyszín bakancslista, és néznél még más ajándékot is a párodnak, keresd fel a pároknak szóló ajándékgyűjteményünket.