Barion Pixel

Babaköszöntő képeslap kislányos

790Ft

Csodaszép, rózsaszín színű babaváró képeslap, kisbabás motívumokkal. A belső lapra rákerülhetnek a kicsi legfontosabb adatai, mint például a keresztneve, a születés ideje, a baba súly és hossza, illetve a születés pontos időpontja órára és percre bontva.  A babaköszöntő képeslap egy szuper emlékőrző meglepetés az ajándékozott számára.

Mérete: 12,2 x 17,5 cm
Anyaga: papír

21 készleten

Leírás

A babaköszöntő képeslap paraméterei:

Kisbabád született? Vagy van olyan ismerősöd, aki nemrég egy kis csodát hozott a világra? Lepd meg magad, vagy egy szerettedet egy képeslappal, amely a babád emlékét őrzi. A belső lapra rákerülhetnek a kicsi legfontosabb adatai, mint például a keresztneve, a születés ideje, a baba súly és hossza, illetve a születés pontos időpontja órára és percre bontva. Ezeken kívül beleírhatod még a gyermeked szemének és hajának a színét is. Ha szeretnéd még személyesebbé varázsolni, akkor ragassz az üres belső felére egy édes fényképet is az újszülöttről.

A babaköszöntő képeslap anyaga kartonpapír, külseje fóliázott. A lap elején és a belsejében is található felirat.

Milyen alkalmakra ajánljuk? 

Ez a Mesélő ajándék pompás kiegészítő meglepetés lehet a nagyszülőknek és a keresztszülőknek egyaránt. Az ajándékozása nem ünnephez kötött, ajándékozd nyugodt szívvel, amikor csak szeretnéd.

Méretek: A képeslap méretei „becsukott” állapotban: 12,2×17,5 cm

További képeslapjainkért kattints erre a linkre: KÉPESLAPOK

A képeslap kitöltéshez összegyűjtöttünk neked pár idézetet is. Használd őket  nyugodt szívvel:

1. „Mikor megszületik egy várva várt gyermek, az élet dolgai új értelmet nyernek. Apaszív, anyaszív dobban meg egy párban, új fénnyel ragyognak a világra hárman.

2. „Kicsi rózsabimbó, élted hajnalán szunnyadozz csak párnád hófehér haván. Ringat jó anyácskád, ezer gondja van rád, féltő szívvel virraszt sok-sok éjszakán.” /Csanádi Imre/

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Babaköszöntő képeslap kislányos” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük