Babaköszöntő képeslap kisfiús

790Ft

Édes babaköszöntő képeslap. Lepd meg magad, vagy egy szerettedet egy képeslappal, amely a babád emlékét őrzi. A belső lapra rákerülhetnek a kicsi legfontosabb adatai, mint például a keresztneve, a születés ideje, a baba súly és hossza, illetve a születés pontos időpontja órára és percre bontva.

Anyaga: papír
Mérete: 12,2 x 17,5 cm

Elfogyott

Leírás

A babaköszöntő képeslap paraméterei:

Kisbabád született? Vagy van olyan ismerősöd, aki nemrég egy kis csodát hozott a világra? Lepd meg magad, vagy egy szerettedet egy képeslappal, amely a babád emlékét őrzi. A belső lapra rákerülhetnek a kicsi legfontosabb adatai, mint például a keresztneve, a születés ideje, a baba súly és hossza, illetve a születés pontos időpontja órára és percre bontva. Ezeken kívül beleírhatod még a gyermeked szemének és hajának a színét is. Ha szeretnéd még személyesebbé varázsolni, akkor ragassz az üres belső felére egy édes fényképet is az újszülöttről.

A képeslap anyaga kartonpapír, külseje fóliázott. A lap elején és a belsejében is található felirat.

Milyen alkalmakra ajánljuk? 

Ez a Mesélő ajándék pompás kiegészítő meglepetés lehet a nagyszülőknek és a keresztszülőknek egyaránt. Az ajándékozása nem ünnephez kötött, ajándékozd nyugodt szívvel, amikor csak szeretnéd.

Méretek: A képeslap méretei „becsukott” állapotban: 12,2×17,5 cm

További képeslapjainkért kattints erre a linkre: KÉPESLAPOK

A képeslap kitöltéshez összegyűjtöttünk neked pár idézetet is. Használd őket  nyugodt szívvel:

1. “Szeretettel köszöntelek te édes kicsi csöppség,
Életedet kísérje áldás és egészség!
Szüleidnek te légy a fény, életük aranya,
Mosolyod legyen napjaik csillaga!”  (Simon Ágnes)

2. “Én már azóta szeretlek, mikor még nem voltál más csak puszta gondolat és a csillagok lüktették az égre képzelt mosolyodat. Aztán megdobbant a szíved a szívem alatt és én azóta a lelkemhez simítva hordalak.”

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Babaköszöntő képeslap kisfiús” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.