Barion Pixel

Babaköszöntő ajándék csillagkép

10.690Ft16.390Ft

Varázslatos babaköszöntő ajándék szülőknek. Tökéletes meglepetés baba érkezésekor, vagy keresztelőre. A csillagtérkép a kisbabád születéséről mesél. Cuki, baba emlékőrző kép.

A csillagtérkép háttere fehér, fekete és sötétkék színekben választható. Személyre szabott felirattal készül. A fakeretet a választott háttérszínhez igazítjuk (pl.: a fekete kép, fekete kerettel készül).

A csillagkép három különböző méretben rendelhető:
S méret: 20,8×26,8 cm
M méret: 23×32 cm
L méret: 54×39 cm

A termékkép illusztráció! A képkeret színében és pontos méretében előfordulhat eltérés.
A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 4 munka nap.

Mit írjunk a Babaköszöntő csillagképedre?
 
Név
Születési dátum
Ország
Város
Születés ideje
Súly
Hossz
Milyen színben kéred a Babaköszöntő csillagképet?
 
   
Extrák a kép mellé:
 
  
10.690Ft16.390Ft
meret S: 20,8×26,8 cm M: 23×32 cm L:54×39 cm
Clear selection

Leírás

A babaköszöntő ajándék csillagképről:

Emlékszel még arra a pillanatra, amikor megpillantottad az apró kis kezeit? Amikor rád nézett azokkal a hatalmas pilláival? Amikor megérezted a puha bababőrének selymes illatát? Na és arra, hogy ezen a csodálatos napon milyen csillagok köszöntötték veled együtt az imádott kicsikédet?

A mesélő csillagkép magában őrzi a legszebb emlékedet és a gyermeked születéséről mesél. Megmutatja számodra, hogy azon a napon, azon a helyen és abban az időpontban milyen csillagok ünnepeltek veled együtt és ragyogtak odafent az égbolton.

Nem készül két egyforma térkép, hiszen nincs két ugyanolyan momentum sem. Ez a csillagkép csak is a Tiétek, egyedüli az egész világon. Mostantól, pedig nem csak az emlékeidben élhet a pillanat, hiszen minden nap láthatod majd a szobád falán. Amikor csak ránézel, örömmel fog megtelni a szíved és eszedbe jut majd, hogy mit éreztél akkor és ott Vele.

Rendelj személyre szabott csillagképet a gyermeked édesapjának, vagy édesanyjának és hozd le a csillagokat annak a személynek, akit a legjobban szeretsz.

Milyen felirat kerülhet a babaköszöntő ajándékra? 

A csillagtérképedet az általad megadott dátum és hely szerint fogjuk elkészíteni, de ezeken kívül megadhatod még a baba teljes nevét, a születés pontos idejét, a kicsi súlyát és a hosszát. Ezzel a felirattal még személyesebbé teheted a saját csillagképeteket.

Milyen alkalmakra ajánljuk a csillagképet?

Ajándékozd a babaköszöntő ajándék csillagképet keresztelőre, babaérkezésekor, vagy akár Karácsonyra. Mesés ajándék anyának, apának, de a nagyszülőknek, vagy a keresztszülőknek is egyaránt.

A babaköszöntő ajándék paraméterei: 

A mesélő csillagképet személyre szabottan tervezzük és szerkesztjük. A kapott térképet 250 grammos fotókartonra nyomtatjuk, majd belekerül a színben hozzáillő fakeretbe. A képet előröl üveg lap védi a hátoldalát, pedig kemény karton védés fedi. A képhez mellékeljük a felfüggesztést és 2 darab csavart is, melyeknek segítségével könnyedén feltehető majd a falra.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 4 munka nap.

További csillagtérképeinket keresd ezen a linken: CSILLAGKÉPEK

 

További információk

méret

S: 20,8×26,8 cm, M: 23×32 cm, L:54×39 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Babaköszöntő ajándék csillagkép” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük