Barion Pixel

Baba lábas keresztelő ajándék kulcstartó

4.890Ft

Szívet melengető gravírozott kulcstartó, amely tökélés ajándék keresztelőre. A kulcstartót egy szép idézettel, a baba nevével és születési dátumával készítjük el. Választhatsz rá babás charmokat is, például macit, angyalkát és még sok mást. Ha keresztelő ajándék ötlet után kutatsz, akkor nem kell tovább keresgélned, ezzel az egyedi kulcstartóval mindenkit leveszel a lábáról.

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap. Ha gyorsabb készítést szeretnél, jelöld be ezt alul az extráknál . A sürgős készítés díja +1200 Ft.

Milyen név és dátum kerüljön a keresztelő ajándék kulcstartóra?
 
(Pl.: Kiss Marcell 19/12/01)
Fityegők a keresztelős kulcstartóhoz
 
      
Extrák a kulcstartó mellé:
 
 

Leírás

A baba lábas keresztelő ajándékról:

Drága keresztanya és keresztapa jelöltek! Terveztünk nektek egy édes kis kulcstartót keresztelő ajándék gyanánt. Ez a gravírozott kulcstartó mindent elmond a baba iránt érzett szeretetről, a gondoskodásról és az odaadásról. Ez az egyedi ajándék egy olyan emlék lesz a gyermeknek, ami egész élete során elkíséri majd.

Amikor csak ránéz eszébe jutnak a keresztszülei, akik már születése óta szeretik őt. Lepd meg akár a szülőket, vagy az újszülött gyermeket egy ilyen gyönyörű meglepetéssel és hidd el az örömkönnyek, az ölelés és a széles mosoly nem fognak elmaradni.

A keresztelő ajándék kulcstartó paraméterei:

A nemesacél szögletes medál 4 cm méretű és 1 mm vastag, a kör alakú medál 2 cm átmérőjű és szintén 1 mm vastag. Súlya ideális. A kulcstartóra tibeti ezüst fityegőket és ásvány gyöngyöt is választhatsz, amely még személyesebbé varázsolja a keresztelő ajándékot. A kulcstartó mérete 8-9 cm,  karikájára a lakáskulcsok, vagy a kocsikulcs könnyen rátehető. A kulcstartó karika 3 cm átmérőjű. Méretéből adódóan egy férfi kezében kényelmesen elfér, illetve egy női táskában is könnyedén megtalálható.  A medálra kerülő szövegek és grafikák gondos szerkesztői munka után lézergravírozással kerülnek a medál felületére.

Az egyedi kulcstartót Mesélő Ajándékos díszhátlapba és átlátszó fóliába csomagolva küldjük el neked. Ha ajándékba adod, nem kell bajlódnod a csomagolással, mert a termék egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban ha ezen felül szeretnél hozzá díszdobozt, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt, kötöző szalagot, vagy masnit választani, akkor az alábbi linken minden segítséget megtalálsz hozzá: CSOMAGOLÁSI ÖTLETEK

Tuti ajándékozási tipp keresztelőre:

Ha ezt az egyedi kulcstartót választod ajándéknak a keresztelőre, akkor gondoskodj arról is, hogy ne csak egyszerűen egy tárgyat adj ajándékba, hanem egy emlékezetes élményt is. A kulcstartóhoz válassz egy szép képeslapot. Ragaszd a lap egyik felébe az emlékőrzőt. A lap másik felére írj egy üzenetet a szeretett keresztgyerkőcnek, amit majd ha nagy korában elolvas, biztosan örül majd neki. A szöveg alá, vagy fölé egy képet is ragaszthatsz magadról. A képeslapot és a mesélő kulcstartót add át a kicsi szüleinek és kérd meg őket, hogy őrizzék meg a picinek.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Baba lábas keresztelő ajándék kulcstartó” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük