Baba láb lenyomat készítő

5.990Ft

Ennél szebb és kreatívabb ajándék ötletet el sem tudnék képzelni. Szuper ötlet megörökíteni a kisbabád tappancsának és kis kezének babaméreteit. Egyszerűen csak fesd be a kis végtagját a mellékelt fekete színű festékkel, majd egy lapra, pólóra, vagy vászonra nyomdázd oda őket. Na mit gondolsz? Kezdődhet a kreatívkodás? Akkor rendelj gyorsan egy baba láb lenyomat készítőt és csinálj vele egyedi ajándékokat minden szerettednek.

A csomag tartalma:

  • Üdvözlő levél (angolul),
  • vászon blokk,
  • gyerekbarát festék,
  • vászon festmény készítési útmutató (angolul),
  • ecset,
  • érdekességek (angolul)

Elfogyott

Leírás

Tuti ajándékozási tipp karácsonyra:

Ha közeledik a karácsony, akkor ideje ajándék ötletek után kutatni. Egy szuper karácsonyi meglepetéshez hoztam most neked néhány ötletet, remélem tetszeni fog és szívesen készíted el te is egy szerettednek ezt az ajándékot.

A karácsonyi ajándék megalkotásához szükséged lesz egy baba láb lenyomat készítő szettre, egy A4-es méretű fehér, vagy színes lapra, illetve egy méretben hozzáillő képkeretre.

Elsőként tisztogasd le a baba kezét és lábát, majd fesd be a fekete festékkel a kis végtagjait.  Ezután helyezd a lapra a festékes tappancsot és kezecskét, majd nyomkodd rá őket a lapra. Ha meg vagy, akkor a lap tetejére írj egy kedves üzenetet, vagy ragassz mellé képeket. Ha meg vagy, a lapot tedd bele a keretbe és csomagold bele egy szép csomagolópapírba. Ne felejts el a tetejére csillagmasnit is tenni.  Biztos vagyok benne, hogy amikor az ajándékozott kibontja a karácsonyi ajándékát, teljesen oda lesz tőle, Hiszen nincs is ennél szebb ajándék, amely a picurka emlékét fogja őrizni. A kép szuper dekorációs elem lehet a nappaliba, a babaszobába, vagy a hálószobátokba.

A másik ötletem a következő:

Szükséged lesz egy baba láb lenyomat készítő szettre, egy nagy fehér lapra, egy képkeretre, színes festékekre és ecsetre. Minden gyerkőc kezét és a tiédet is fesd be a fekete színű festékkel, majd egy fehér lapra, egymás mellé születési sorrendben kezdjétek el jó erősen rányomni a mancsotokat. Először anya lenyomata kerüljön rá, majd az első gyerkőc keze, aztán a másodiké és végül a kis babucié. Ha megvagy, akkor a kezek köré fessetek apró és színes leveleket. Majd a kész képet tegyétek bele egy hozzáillő képkeretbe. A végeredmény káprázatos családfa kép lesz. Ne felejtsétek el becsomagolni a meglepetést, vagy tegyétek bele egy különleges ajándéktasakba. Adjátok ajándékba apának karácsonyra. Biztos vagyok benne, hogy teljesen meg lesz hatódva és boldogan teszi majd ki a képet a nappaliba, ahol mindenki láthatja.

Remélem tetszettek az ajándékozási ötleteim. 🙂

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Baba láb lenyomat készítő” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.