Barion Pixel

Baba emlékőrző kép fiús

10.190Ft

Cuki babás kép, amely pompás dekorelemként szolgál egy gyerekszobába. A nyuszis minta és a kellemes pasztel színek igazi kisfiús hangulatot kölcsönöznek a képnek. Tökéletes meglepetés lehet anyának hogy mindig emlékezzen arra a pillanatra, amikor megszületett a kicsikéje.

A kép háttere halvány kék és szürke színű, nyuszis elemekkel van díszítve. A fakeret színe fehér. Személyre szabott felirattal készül.

A kép teljes mérete kerettel együtt: 230×320 mm.

Kérlek a feliratok megadásánál ügyelj arra, hogy mindent helyesen írj le, illetve amennyiben egy mezőt üresen hagysz, azt mi is figyelmen kívül fogjuk hagyni.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 4 munka nap.

Mit írjunk a Baba emlékőrző képre?
 
baba neve, szülei neve:
születési adatok (dátum, óra/perc, súly, hossz):
baba hajszíne, szemszíne, ezeket szereti:
Extrák a kép mellé:
 
  

Leírás

A baba emlékőrző kép paraméterei: 

Kisbabád született, vagy van olyan ismerősöd, aki nemrég egy kis csodát hozott a világra? Lepd meg magad, vagy egy szerettedet a baba emlékőrző képpel. Kérd a kicsi születési adataival és a keresztnevével. Ez a mesélő kép tökéletes ajándék lehet minden anya számára.

A képet személyre szabottan tervezzük és szerkesztjük, 250 grammos fotókartonra nyomtatjuk, majd belekerül a választott színű fakeretbe. A képet előröl üveg lap védi a hátoldalát, pedig kemény műbőr védés fedi. A képkeret hátulja lehetővé teszi, hogy akár az asztalon, vagy a szekrényen állva díszelegjen, de a falra is feltudod függeszteni.

Milyen felirat kerülhet a képre? 

A baba emlékőrző kép a gyerkőcöd születésének pillanatait idézi, ezért úgy alkottuk meg, hogy minden fontos információt tartalmazzon, többek között a gyermek születésének dátumát, azt, hogy milyen súllyal és hosszal született, a születés pontos idejét órára, percre bontva és természetesen a gyerkőc keresztnevét. Ezeken kívül rákerülhet a kicsi szüleinek neve, a szeme és a haja színe és néhány kedves gondolat, amiket a baba szerethet.

Milyen alkalmakra ajánljuk?

Ajándékozd ezt a babás mesélő képet anyukáknak, vagy apukáknak. Meglepheted őket Anyák napján, vagy Apák napján, de tökéletes ajándék lehet Karácsonyra, vagy születésnapra is. Ebben az ajándékban az a jó, hogy nem csak a gyerkőc örül majd neki, ha már nagyobb lesz, hanem a család minden tagja a ház legértékesebb kincsének fogja tartani.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 4 munka nap.

További babaköszöntő ajándék ötleteket ezen a linken találsz:
AJÁNDÉKOK BABAKÖSZÖNTŐRE

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Baba emlékőrző kép fiús” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük