Barion Pixel

Baba emlékőrző csillagtérkép lányos

11.190Ft

Bájos csillagtérkép macis kiadásban. Az emlékőrzőnk már csillagkép formájában is rendelhető. A baba emlékőrző csillagtérkép egy emlékezetes meglepetés és ezen kívül szuper lakásdekorációs elem is a babaszobába. Ha ezt ajándékozod egy babaköszöntő alkalmából, akkor biztos lehetsz benne, hogy a lehető legkülönlegesebb meglepetés a tiéd lesz. Ezek a csillagállások csak is azé a kislányé, akinek a neve a képen szerepel.

A kép teljes mérete kerettel együtt 20,8×26,8 cm
A termékkép illusztráció! A képkeret színében és pontos méretében előfordulhat eltérés.

Kérlek a feliratok megadásánál ügyelj arra, hogy mindent helyesen írj le, illetve amennyiben egy mezőt üresen hagysz, azt mi is figyelmen kívül fogjuk hagyni.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

Szükséges adatok a babás csillagképhez
 
Név, születés dátuma, születés ideje(óra/perc)
Hossz, súly, város, ország
Extrák a kép mellé:
 
   

Leírás

A baba emlékőrző csillagtérképről:

Bájos csillagtérkép macis kiadásban. Az emlékőrzőnk már csillagtérkép formájában is rendelhető. Add meg a kislányod születésének dátumát, helyét és idejét. Írd a mezőbe a hosszát és a súlyát, végezetül, pedig csak meg kell adnod a csöppség teljes nevét és már készen is vagy. Mi ezekből az adatokból meseszép, kislányos baba emlékőrző képet készítünk neked. Ez a csillagtérkép a kislányod születésének napját meséli el és azt, hogy milyen csillagok örültek veled együtt, amikor Ő a világra jött.

A baba emlékőrző csillagtérkép egy emlékezetes meglepetés és ezen kívül szuper lakásdekorációs elem is a babaszobába. Ha ezt ajándékozod egy babaköszöntő alkalmából, akkor biztos lehetsz benne, hogy a lehető legkülönlegesebb meglepetés a tiéd lesz. Ezek a csillagállások csak is azé a kislányé, akinek a neve a képen szerepel.

A baba emlékőrző csillagtérkép paraméterei: 

A mesélő csillagtérképet személyre szabottan tervezzük és szerkesztjük. A kapott térképet 250 grammos fotókartonra nyomtatjuk, majd belekerül a  fakeretbe. A képet előröl üveg lap védi a hátoldalát, pedig kemény karton védés fedi. A kép hátulján támasztó található, melynek köszönhetően asztali képként, de fali képként is funkcionál.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

További csillagképeinkért kattints ide: CSILLAGTÉRKÉPEK

Tuti ajándékozási tipp babaköszöntőre:

Ha ezt a csillag képet választod babaköszöntő ajándékként, akkor ne csak egyszerűen egy tárgyat ajándékozz, hanem egy igazi élményt is. Csomagold a baba emlékőrző csillagtérképet egy cuki unikornisos csomagolópapírbaés szórj mellé a baba neméhez illő szalagokat, vagy krepp papírt. Mielőtt átadod az ajándékot a baba anyukájának, vagy apukájának, ültesd le őt egy székbe. A szemét kösd be egy kendővel, vagy egy sállal és add a kezébe a meglepetést. Addig nem nézheti meg az ajándékot, amíg ki nem találja, hogy mi lehet az. Ha nehézkesen megy a találgatás, akkor a lehet segíteni, rávezetni az ajándékozottat. Egy a fontos, hogy mindenki jól érezze magát és, hogy emlékezetes legyen az ajándékozás pillanata.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Baba emlékőrző csillagtérkép lányos” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük