Baba emlék kulcstartó

3.890Ft

Bájos baba emlék kulcstartó a kislányod, vagy a kisfiad nevével és születési dátumával. Válassz a gravírozott kulcstartóra néhány szép fityegőt is, tedd még babásabbá a mesélő kulcstartódat. Szuper babaváró ajándék. Add ajándékba anyának, vagy lepd meg vele apát.

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap. Ha gyorsabb készítést szeretnél, jelöld be ezt alul az extráknál . A sürgős készítés díja +1000 Ft.

Mit írjunk a Baba emlék kulcstartódra?
 
1,2 cm-es kicsi kör:
2 cm-es lyukas kör:
Fityegők a baba emlék kulcstartóhoz
 
      
Babás kiegészítők a termékhez
 
    
Extrák a kulcstartó mellé:
 
 

Leírás

A baba emlék kulcstartó paraméterei:

Ez a baba emlék kulcstartó aranyos ajándékötlet egy babaváró, vagy épp már babaköszöntő bulira. A nemesacél kisebb medálon a kislány keresztneve, a nagyobb medálon, pedig a gyermek születési dátuma szerepelhet.

A mesélő kulcstartóra választhatsz hat fajta tibeti ezüst charm közül is. Ezek még személyesebbé teszik a kulcstartót. A nemesacél csillag kivágásos kör medál 1,2 cm átmérőjű és 1 mm vastag. A nemesacél lyukas kör, pedig 2 cm átmérőjű és szintén 1 mm vastag. Masszív anyag, nem lehet eltörni. A teljes kulcstartó 8-9 cm hosszúságú, tehát egy férfi kezében kényelmesen elfér és egy női táskában is könnyen megtalálható. A kulcstartó karikájára a lakáskulcs, vagy a kocsikulcs könnyedén fölhelyezhető. A kulcstartó karika 3 cm átmérőjű. A medálra kerülő szövegek és grafikák gondos szerkesztői munka után lézergravírozással kerülnek a medál felületére.

Az egyedi kulcstartót Mesélő Ajándékos díszhátlapba és átlátszó fóliába csomagolva küldjük el neked. Ha ajándékba adod, nem kell bajlódnod a csomagolással, mert a termék egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban ha ezen felül szeretnél hozzá díszdobozt, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt választani, akkor az alábbi linken minden segítséget megtalálsz hozzá: CSOMAGOLÁSI ÖTLETEK

Milyen alkalmakra ajánljuk?

Ez a baba emlék kulcstartó kiváló meglepetés lehet keresztelőre, Anyák és Apák napjára, de a nagyszülőknek is egyaránt. A különlegessége abban rejlik, hogy amikor ránézel, eszedbe juttatja életed legszebb emlékét, amikor is világra hoztad a kicsikédet. Minden szülő büszke a gyermekére és ezt az örömöt Te is tovább adhatod egy apró emlék formájában bármely szerettednek. Ezzel az ajándékkal az örömkönnyek és a fülig érő mosoly biztosan nem maradnak el.

Tuti ajándékozási tipp babaköszöntőre:

Ha baba emlék kulcstartót választod babaköszöntő ajándékként, akkor ne csak egyszerűen egy tárgyat ajándékozz, hanem egy igazi élményt is. Tedd a gravírozott kulcstartót egy cuki babás ajándéktasakba, és szórj mellé a baba neméhez illő szalagokat, vagy krepp papírt. Mielőtt átadod az ajándékot a baba anyukájának, vagy apukájának, ültesd le őt egy székbe. A szemét kösd be egy kendővel, vagy egy sállal és add a kezébe a meglepetést. Addig nem nézheti meg az ajándékot, amíg ki nem találja, hogy mi lehet az. Ha nehézkesen megy a találgatás, akkor a lehet segíteni, rávezetni az ajándékozottat. Egy a fontos, hogy mindenki jól érezze magát és, hogy emlékezetes legyen az ajándékozás pillanata.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Baba emlék kulcstartó” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Milyen adatok kerülhetnek a medálra? 

A nagyobb lyukas kör alakú medálra a gyermek születésének dátuma kerül. A kisebb csillag kivágásos kör alakú medálon, pedig a gyermek keresztneve, vagy a beceneve szerepelhet.

Milyen alkalmakra ajánljuk? 

Ezt a Mesélő kulcstartót legfőképp baba érkezésekor ajánljuk, de kedves ajándék lehet keresztelőre, anyák napjára, vagy Karácsonyra is. A nagymamák és a keresztszülők kedvenceként tartjuk számon.

A választott termék paraméterei: 

A kulcstartó medáljai rozsdamentes, törhetetlen nemesacélból készülnek. Nem kopnak és nem színeződnek. A díszítő fityegők alapanyaga antikolt tibeti ezüst. A kulcstartót Rózsakvarc ásvánnyal tesszük még színesebbé. Maga a kulcstartó fémötvözetből készül. A medálon lévő feliratokat úgynevezett lézerégetéssel készítjük, tehát a szöveg soha sem fog lekopni, vagy eltűnni. Örök emlék marad egy Mesélő ajándék formájában.

Méretek:

A nemesacél lyukas kör medál 2 cm átmérőjű és 1 mm vastag. A nemesacél csillag kivágásos kör medál 1,2 cm átmérőjű és 1 mm vastag. A díszítéshez használt csiszolt Rózsakvarc mérete 6 mm.

A kulcstartó teljes hossza 8-9 cm, tehát egy női táskában gond nélkül megtalálható.