Barion Pixel

Autós persely – férfiaknak

3.990Ft

Férfiaknak szánt különleges autós persely, autóra gyűjtök felirattal. Személyre szabottan névvel és dátummal. Lepd meg vele egy haverodat.

anyaga: kerámia
mérete: 9,5 cm magas, 8cm átmérőjű

7 készleten

Milyen név és dátum kerüljön a perselyre?
 

Leírás

Egy különleges, autós persely férfiaknak egyedi felirattal. Szuper ajándék ötlet, hiszen amellett, hogy egyedi még hasznos is .. mert ugye tudjuk, hogy a „legkisebb is számít”!

A persely tetején az általad megadott név szerepel, az alján pedig egy fontos dátum. Például, hogy mióta gyűlik az összeg, vagy, hogy mikorra kellene összegyűlnie az autó árának. Az oldalán két apró szöveg olvasható:  Born to live, Born to ride. A persely közepén, pedig ez a szöveg díszeleg: Autóra gyűjtök.

Ha ajándékba adod egy szerettednek, vagy barátodnak, akkor válassz az autós persely mellé egy vagány képeslapot vagy ajándéktasakot.  Ha további férfiaknak szánt ajándék ötletekre lennél kíváncsi, akkor nincs más dolgod, mint ide kattintani.

A különleges persely paraméterei:

Fehér színű 9,5 cm magas, 8cm átmérőjű kerámia persely, alján egy gumi dugattyúval. Tetején 3,5cm x 7mm –es nyílással, így könnyen belefér egy össze hajtott papírpénz is.

Milyen alkalomra ajánljuk?

Szuper ajándék névnapra vagy kiegészítésként bármilyen alkalomra.

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Autós persely – férfiaknak” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük