Barion Pixel

Apa szerelmei, apás kulcstartó

4.790Ft

Egyedi kulcstartó apának a gyermekei nevével és egy gyönyörű apukáknak szóló idézettel. A gravírozott kulcstartóra választhatsz szívecskét, hópihét és még sok más fityegőt. Tökéletes apák napi ajándék ez az apás kulcstartó.

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap. Ha gyorsabb készítést szeretnél, jelöld be ezt alul az extráknál . A sürgős készítés díja +1200 Ft.

Mit írjunk az Apa szerelmei kulcstartóra?
 
lyukas kör (max. 6 név):
dögcédula:
Fityegők az Apa szerelmei kulcstartóhoz
 
      
Ajánlott kiegészítők a kulcstartóhoz
 
  
Extrák a kulcstartó mellé:
 
 

Leírás

Az Apa szerelmei, apás kulcstartó paraméterei:

Az apás kulcstartó az általad megadott névvel, vagy nevekkel és a képen szereplő apukáknak szóló idézettel készül. A szögletes medál apás felirata azt kívánja mondani, hogy az apa és a gyermekei közötti kapcsolat örökké tart. Nem számít, hogy milyen messze sodródsz az édesapádtól, hogy hova visz az élet. Mindig is az ő kicsikéje maradsz a testvéreiddel együtt. A szeretet, pedig el nem múlik közöttetek.

Az egyedi ajándék kulcstartóra választhatsz hat fajta tibeti ezüst charm közül is. Ezek még személyesebbé teszik a kulcstartót. A nemesacél kör medál 2 cm átmérőjű és 1 mm vastag, a szögletes medál, pedig 4 cm méretű és szintén 1 mm vastag. Masszív anyag, nem lehet eltörni. A teljes kulcstartó 8-9 cm hosszúságú, tehát egy férfi kezében kényelmesen elfér. A kulcstartó karikájára a lakáskulcs, vagy a kocsikulcs könnyedén fölhelyezhető. A kulcstartó karika 3 cm átmérőjű. A medálra kerülő szövegek és grafikák gondos szerkesztői munka után lézergravírozással kerülnek a medál felületére.

Az egyedi kulcstartót Mesélő Ajándékos díszhátlapba és átlátszó fóliába csomagolva küldjük el neked. Ha ajándékba adod, nem kell bajlódnod a csomagolással, mert a termék egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban ha ezen felül szeretnél hozzá díszdobozt, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt választani, akkor az alábbi linken minden segítséget megtalálsz hozzá: CSOMAGOLÁSI ÖTLETEK

Ha ajándékba adod:

Ez az apás kulcstartó szívet melengető ajándékötlet. Add ajándékba apák napjára. Az édesapádon kívül megajándékozhatod vele a nagypapát, a nevelő apukádat és akár még a keresztapukádat is. Biztos lehetsz benne, hogy a fülig érő mosoly és az örömkönnyek nem fognak elmaradni. Ez az ajándék egyedi és különleges. Az édesapa és a gyermekei közötti véget nem érő szeretetről és odaadásról mesél. Ha az ajándékozott ránéz, örömmel telik meg a szíve, mert tudja, hogy a gyermekei őt gondolják a világ legjobb apukájának.

További Apák napi ajándékok apáknak itt: APÁK NAPI AJÁNDÉKOK

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Apa szerelmei, apás kulcstartó” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Milyen adatok kerülhetnek a medálra? 

A 2 cm-es lyukas körökön a gyermekek keresztneve szerepel. A nemesacél szögletes medálon, pedig egy szívhez szóló idézet, amely a gyermek és az édesapa közti szeretetről szól. A nagyobb medálon egy szívecskét is elhelyezünk, amely jelképezi az édesapa gyermekeiért dobogó szívét.

Milyen alkalmakra ajánljuk? 

Ez a Mesélő kulcstartó fantasztikus meglepetés lehet Apák napjakor, de megajándékozhatod vele Karácsonykor, vagy a születésnapján is. Biztos lehetsz benne, hogy az örömkönnyek és a fülig érő mosoly nem maradnak el.

A választott termék paraméterei: 

A kulcstartó medáljai rozsdamentes, törhetetlen nemesacélból készülnek. Nem kopnak és nem színeződnek. A díszítő fityegők alapanyaga antikolt tibeti ezüst. Maga a kulcstartó fémötvözetből készül. A medálon lévő feliratokat úgynevezett lézerégetéssel készítjük, tehát a szöveg soha sem fog lekopni, vagy eltűnni. Örök emlék marad egy Mesélő ajándék formájában.

Méretek:

A nemesacél lyukas kör medál 2 cm átmérőjű és 1 mm vastag. A nemesacél szögletes medál 4 cm méretű és 1 mm vastag.

A kulcstartó teljes hossza 8-9 cm, tehát egy férfi kezében kényelmesen elfér.