Barion Pixel

Apa szerelmei, apás kulcstartó

4.790Ft5.790Ft

Egyedi kulcstartó apának a gyermekei nevével és egy gyönyörű apukáknak szóló idézettel. A gravírozott kulcstartóra választhatsz szívecskét, hópihét és még sok más fityegőt. Tökéletes apák napi ajándék ez az apás kulcstartó.

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap. Ha gyorsabb készítést szeretnél, jelöld be ezt alul az extráknál . A sürgős készítés díja +1200 Ft. 2 oldalas gravírozást szeretnél? -> Ennek a díja +1000 Ft. Amennyiben kéred, válaszd ezt az opciót!

Mit írjunk az Apa szerelmei kulcstartóra?
 
lyukas kör (max. 6 név):
dögcédula:
Fityegők az Apa szerelmei kulcstartóhoz
 
      
Ajánlott kiegészítők a kulcstartóhoz
 
 
Extrák a kulcstartó mellé:
 
 
Ha bejelölted, a másik oldal felirata:
 
4.790Ft5.790Ft
valaszd-ki-a-tipust 1 oldalas gravírozás 2 oldalas gravírozás
Clear selection

Leírás

Az Apa szerelmei, apás kulcstartó paraméterei:

Az apás kulcstartó az általad megadott névvel, vagy nevekkel és a képen szereplő apukáknak szóló idézettel készül. A szögletes medál apás felirata azt kívánja mondani, hogy az apa és a gyermekei közötti kapcsolat örökké tart. Nem számít, hogy milyen messze sodródsz az édesapádtól, hogy hova visz az élet. Mindig is az ő kicsikéje maradsz a testvéreiddel együtt. A szeretet, pedig el nem múlik közöttetek.

Az egyedi ajándék kulcstartóra választhatsz hat fajta tibeti ezüst charm közül is. Ezek még személyesebbé teszik a kulcstartót. A nemesacél kör medál 2 cm átmérőjű és 1 mm vastag, a szögletes medál, pedig 4 cm méretű és szintén 1 mm vastag. Masszív anyag, nem lehet eltörni. A teljes kulcstartó 8-9 cm hosszúságú, tehát egy férfi kezében kényelmesen elfér. A kulcstartó karikájára a lakáskulcs, vagy a kocsikulcs könnyedén fölhelyezhető. A kulcstartó karika 3 cm átmérőjű. A medálra kerülő szövegek és grafikák gondos szerkesztői munka után lézergravírozással kerülnek a medál felületére.

A kulcstartó medálját kérheted 2 oldalas gravírozással is! Ennek a díja +1000 Ft-ba kerül. A nemesacél medál elő oldala csiszolt és fényes, a hátoldala matt felületű. Az eltérő oldal kezelések nem befolyásolják a gravírozott szöveg láthatóságát. Mindkét felületen egyaránt szépen mutat a felirat és a grafika. A kulcstartó esetében, ha 2 oldalas gravírozást kérsz, akkor csak a szögletes medál túloldalát gravírozzuk meg! 

Az egyedi kulcstartót Mesélő Ajándékos díszhátlapba és átlátszó fóliába csomagolva küldjük el neked. Ha ajándékba adod, nem kell bajlódnod a csomagolással, mert a termék egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban ha ezen felül szeretnél hozzá díszdobozt, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt választani, akkor az alábbi linken minden segítséget megtalálsz hozzá: CSOMAGOLÁSI ÖTLETEK

Ha ajándékba adod:

Ez az apás kulcstartó szívet melengető ajándékötlet. Add ajándékba apák napjára. Az édesapádon kívül megajándékozhatod vele a nagypapát, a nevelő apukádat és akár még a keresztapukádat is. Biztos lehetsz benne, hogy a fülig érő mosoly és az örömkönnyek nem fognak elmaradni. Ez az ajándék egyedi és különleges. Az édesapa és a gyermekei közötti véget nem érő szeretetről és odaadásról mesél. Ha az ajándékozott ránéz, örömmel telik meg a szíve, mert tudja, hogy a gyermekei őt gondolják a világ legjobb apukájának.

További Apák napi ajándékok apáknak itt: APÁK NAPI AJÁNDÉKOK

További információk

Válaszd ki a típust:

1 oldalas gravírozás, 2 oldalas gravírozás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Apa szerelmei, apás kulcstartó” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük