Választott terméked

Apa-Lánya kulcstartó

3.790Ft

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

Fityegők az Apa-Lánya kulcstartóhoz
 
      
Apák napi kiegészítők a termékhez
 
  

Leírás

Ahogy a kulcstartó medálja mondja: Apa és lánya között a szeretet örökké tart. Nem számít, hogy milyen messze sodródsz az édesapádtól, hogy hova visz az élet. Mindig is az ő kicsi lánya maradsz és a szeretet el nem múlik közöttetek.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

Milyen alkalmakra ajánljuk? 

Ajándékozd ezt a Mesélő kulcstartót Apák napjára, születésnapra, vagy névnapra és hidd el az örömkönnyek nem fognak elmaradni.

A választott termék paraméterei: 

A kulcstartó medálja rozsdamentes, törhetetlen nemesacélból készül. Nem kopik és nem színeződik. A díszítő fityegők alapanyaga antikolt tibeti ezüst. A kulcstartót türkiz színű gyönggyel tesszük még színesebbé. A medálon lévő feliratokat úgynevezett lézerégetéssel készítjük, tehát a szöveg soha sem fog lekopni, vagy eltűnni. Örök emlék marad egy Mesélő ajándék formájában.

Méretek:

A nemesacél szögletes medál 5 cm hosszú és 1 mm vastag. A kulcstartó teljes hossza 8-9 cm, tehát egy férfi kezében kényelmesen elfér.