Választott terméked

Apa csak egy van kulcstartó apának

4.090Ft

Gravírozott ajándék apának. Szuper ajándék ötlet apák napjára. Az apa csak egy van kulcstartón az édesapára jellemező tulajdonságok szerepelnek. Például: ő a legjobb társ, a legszuperebb apa, stb. A medál aljába apa kedvesének a neve és a gyerkőcök keresztnevei kerülhetnek. A gravírozott kulcstartóra választhatóak különböző apukás díszítő fityegők is. Ez a kulcstartó az egyik legjobb apa ajándék.

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

A kulcstartó a képen látható felirattal és grafikákkal készül, egyetlen változó eleme a nevek, amelyet Te magad adhatsz meg rá.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

Mit írjunk rá az Apa csak egy van kulcstartódra?
 
Nevek (max. 5 db):
Fityegők az Apa csak egy van kulcstartóhoz
 
      
Ajánlott kiegészítők az Apa csak egy van kulcstartóhoz
 
    

Leírás

Az Apa csak egy van kulcstartó paraméterei:

Íme egy csodás kulcstartó apának. Szívet melengető apák napi ajándék ötlet az apa csak egy van kulcstartó.  Az egyedi kulcstartóra választhatsz hat fajta tibeti ezüst charm közül is. Ezek még személyesebbé teszik a kulcstartót. A nemesacél kör medál 3,4 cm átmérőjű és 1 mm vastag. Masszív anyag, nem lehet eltörni. A teljes kulcstartó 8-9 cm hosszúságú, tehát egy férfi kezében kényelmesen elfér. A kulcstartó karikájára a lakáskulcs, vagy a kocsikulcs könnyedén fölhelyezhető. A kulcstartó karika 3 cm átmérőjű. A medálra kerülő szövegek és grafikák gondos szerkesztői munka után lézergravírozással kerülnek a medál felületére.

Az egyedi kulcstartót Mesélő Ajándékos díszhátlapba és átlátszó fóliába csomagolva küldjük el neked. Ha ajándékba adod, nem kell bajlódnod a csomagolással, mert a termék egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban ha ezen felül szeretnél hozzá díszdobozt, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt választani, akkor az alábbi linken minden segítséget megtalálsz hozzá: CSOMAGOLÁSI ÖTLETEK

Ha ajándékba adod:

Ha különleges ajándékot szeretnél adni az édesapádnak, akkor válaszd az apa csak egy van kulcstartót apának. Nem csak szemet gyönyörködtető meglepetés, de egy örök emlék is lesz számára. Az apukádon kívül meglepheted vele a nevelő apukádat, a nagypapát, vagy akár a keresztapukádat is. Biztos lehetsz benne, hogy a fülig érő mosoly és az örömkönnyek nem fognak elmaradni. Ez az ajándék egyedi és különleges. Ha az ajándékozott ránéz, örömmel telik meg a szíve, mert tudja, hogy nagyon szeretitek őt.

Az Apa csak egy van kulcstartóról:

Ő a legjobb társ, mert mindenben számíthatsz rá. Hozzon jót, vagy rosszat az élet, mindig melletted áll. Apa a legszeretőbb férj. Nincs még egy olyan ember, aki úgy babusgatna, úgy szeretne Téged és a gyermekeiteket, mint Ő.

A legszuperebb apuka cím is Őt illeti. Törődik és gondoskodik a kicsikről, számára Te és a gyerekek lesztek mindig is az elsők. Apa a legnagyobb hős, mert az egész életét rátok tette fel. Nem telik el úgy nap, hogy ne javítana meg valamit, ne rohanna a munkával és dolgaival csak, hogy minél előbb veletek lehessen. Ne győzne le egy hatalmas óriás pókot a fürdőben és ne mentené meg nap, mint nap a világot. Egy szóval Ő a család összetartója, vigyázója és papamackója. Miért ne ajándékozhatnád meg egy olyan meglepetéssel, ami Róla és Rólatok mesél? Nincs ennél egyedibb és különlegesebb ajándék, mint egy kulcstartó apának.

Ha Apák napjára keresel ajándékot apának, és megnéznéd a többi termékünket is, akkor kattints az ajándék ötleteinkre:
AJÁNDÉK APÁk NAPJÁRA

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

Milyen adatok kerülhetnek a medálra? 

A nagy kör alakú medál magán hordozza az Édesapára jellemző tulajdonságokat, mint például a legjobb Férj, a  legszuperebb Apa, stb. A medál alsó ívére, pedig azok nevei kerülnek, akiket Apa a  mindennél jobban szeret.

Milyen alkalmakra ajánljuk? 

Ezt a Mesélő kulcstartó fantasztikus meglepetés lehet Apák napjakor, de megajándékozhatod vele Karácsonykor, vagy a születésnapján is. Biztos lehetsz benne, hogy  az örömkönnyek és a fülig érő mosoly nem maradnak el.

A választott termék paraméterei: 

A kulcstartó medálja rozsdamentes, törhetetlen nemesacélból készül. Nem kopik és nem színeződik. A díszítő fityegők alapanyaga antikolt tibeti ezüst. A kulcstartót csiszolt Tigrisszem ásvánnyal tesszük még színesebbé. Maga a kulcstartó fémötvözetből készül. A medálon lévő feliratokat úgynevezett lézerégetéssel készítjük, tehát a szöveg soha sem fog lekopni, vagy eltűnni. Örök emlék marad egy Mesélő ajándék formájában.

Méretek:

  • a nemesacél kör medál 3,4 cm átmérőjű és 1 mm vastag.
  • a focilabda fityegő 1,5 cm átmérőjű, míg az angyal charm 2,5 cm-es.
A díszítéshez használt csiszolt Tigrisszem ásvány mérete 8 mm. A kulcstartó teljes hossza 8-9 cm, tehát egy férfi kezében kényelmesen elfér.