Választott terméked

Apa csak egy van kulcstartó, ajándék apának

4.090Ft

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

Kérlek a feliratok megadásánál ügyelj arra, hogy mindent helyesen írj le, illetve amennyiben egy mezőt üresen hagysz, azt mi is figyelmen kívül fogjuk hagyni. 

Mit írjunk rá az Apa csak egy van kulcstartódra?
 
Név 1
Név 2
Név 3
Név 4
Fityegők az Apa csak egy van kulcstartóhoz
 
      
Ajánlott kiegészítők az Apa csak egy van kulcstartóhoz
 
    

Leírás

Ő a legjobb társ, mert mindenben számíthatsz rá. Hozzon jót, vagy rosszat az élet, mindig melletted áll. Apa a legszeretőbb férj. Nincs még egy olyan ember, aki úgy babusgatna, úgy szeretne Téged és a gyermekeiteket, mint Ő.

A legszuperebb apuka cím is Őt illeti. Törődik és gondoskodik a kicsikről, számára Te és a gyerekek lesztek mindig is az elsők. Apa a legnagyobb hős, mert az egész életét rátok tette fel. Nem telik el úgy nap, hogy ne javítana meg valamit, ne rohanna a munkával és dolgaival csak, hogy minél előbb veletek lehessen. Ne győzne le egy hatalmas óriás pókot a fürdőben és ne mentené meg nap, mint nap a világot.

Egy szóval Ő a család összetartója, vigyázója és papamackója. Miért ne ajándékozhatnád meg egy olyan meglepetéssel, ami Róla és Rólatok mesél? Nincs ennél az egyedi kulcstartónál tökéletesebb ajándék apának.

Ha Apák napjára keresel ajándékot apának, és megnéznéd a többi termékünket is, akkor kattints az ajándék ötleteinkre:
AJÁNDÉK APÁk NAPJÁRA

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

Milyen adatok kerülhetnek a medálra? 

A nagy kör alakú medál magán hordozza az Édesapára jellemző tulajdonságokat, mint például a legjobb Férj, a  legszuperebb Apa, stb. A medál alsó ívére, pedig azok nevei kerülnek, akiket Apa a  mindennél jobban szeret.

Milyen alkalmakra ajánljuk? 

Ezt a Mesélő kulcstartó fantasztikus meglepetés lehet Apák napjakor, de megajándékozhatod vele Karácsonykor, vagy a születésnapján is. Biztos lehetsz benne, hogy  az örömkönnyek és a fülig érő mosoly nem maradnak el.

A választott termék paraméterei: 

A kulcstartó medálja rozsdamentes, törhetetlen nemesacélból készül. Nem kopik és nem színeződik. A díszítő fityegők alapanyaga antikolt tibeti ezüst. A kulcstartót csiszolt Tigrisszem ásvánnyal tesszük még színesebbé. Maga a kulcstartó fémötvözetből készül. A medálon lévő feliratokat úgynevezett lézerégetéssel készítjük, tehát a szöveg soha sem fog lekopni, vagy eltűnni. Örök emlék marad egy Mesélő ajándék formájában.

Méretek:

  • a nemesacél kör medál 3,4 cm átmérőjű és 1 mm vastag.
  • a focilabda fityegő 1,5 cm átmérőjű, míg az angyal charm 2,5 cm-es.
A díszítéshez használt csiszolt Tigrisszem ásvány mérete 8 mm.A kulcstartó teljes hossza 8-9 cm, tehát egy férfi kezében kényelmesen elfér.