Választott terméked

Apa csak egy van – asztali kép, ajándék ötletek

5.990Ft

Szívmelengető ajándék Édesapáknak.Tökéletes meglepetés Apák napjára, születésnapra, de akár évfordulóra is.

Az Apa csak egy van kép háttere fehér, fekete és sötétkék színekben választható. Személyre szabott felirattal készül. A fakeretet a választott háttérszínhez igazítjuk (pl.: a fekete kép, fekete kerettel készül).

Kérlek a feliratok megadásánál ügyelj arra, hogy mindent helyesen írj le, illetve amennyiben egy mezőt üresen hagysz, azt mi is figyelmen kívül fogjuk hagyni.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

Mit írjunk az Apa csak egy van képre?
 
Nevek
Milyen színben kéred az Apa csak egy van képet?
 
   
Kiegészítők az Apa csak egy van képhez
 
  

Leírás

Ő a legjobb társ, mert mindenben számíthatsz rá. Hozzon jót, vagy rosszat az élet, mindig melletted áll. Apa a legszeretőbb férj, mert nincs még egy olyan ember, aki úgy babusgatna, úgy szeretne Téged és a gyermekeiteket, mint Ő.

A legszuperebb apuka cím is Őt illeti, mert törődik és gondoskodik a kicsikről, számára Te és a gyerekek lesztek mindig is az elsők. Apa a legnagyobb hős, mert az egész életét rátok tette fel. Nem telik el úgy nap, hogy ne menne dolgozni, ne javítana meg valamit, ne rohanna a dolgaival csak, hogy minél előbb veletek lehessen, ne győzne le egy hatalmas óriás pókot a fürdőben és ne mentené meg nap, mint nap a világot.

Egy szóval Ő a család összetartója, vigyázója és papamackója. Miért ne ajándékozhatnád meg egy olyan meglepetéssel, ami Róla és Rólatok mesél?

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

 

Milyen felirat kerülhet a képre? 

A Mesélő kép magán hordozza az Édesapára jellemző tulajdonságokat, mint például a legjobb Férj, a  legszuperebb Apa, stb. A kép aljába, pedig azok nevei kerülnek, akiket Apa mindennél jobban szeret.

Milyen alkalmakra ajánljuk?

Ajándékozd ezt az egyedi képet Apák napjára, születésnapra, vagy akár házassági évfordulóra. Szívmelengető, egyedi meglepetés férfiak számára. 

A választott termék paraméterei: 

A képet személyre szabottan tervezzük és szerkesztjük, 250 grammos fotókartonra nyomtatjuk, majd belekerül a színben hozzáillő fakeretbe. A képet előröl üveg lap védi a hátoldalát, pedig kemény műbőr védés fedi. A képkeret hátulja lehetővé teszi, hogy akár az asztalon, vagy a szekrényen állva díszelegjen, de a falra is feltudod függeszteni.

Méretek:

A kép teljes mérete kerettel együtt 20,8x26,8 cm.