Barion Pixel

Apa csak egy van – asztali kép, ajándék ötletek

7.190Ft

Szívmelengető ajándék Édesapáknak.Tökéletes meglepetés Apák napjára, születésnapra, de akár karácsonyra is. Lepd meg a gyerekekkel együtt apát. Biztos vagyok benne, hogy nagyon fog neki tetszeni ez az egyedi ajándék.

A kép teljes mérete kerettel együtt: 20,8×26,8 cm.

Az Apa csak egy van kép háttere fehér, fekete és sötétkék színekben választható. Személyre szabott felirattal készül. A fakeretet a választott háttérszínhez igazítjuk (pl.: a fekete kép, fekete kerettel készül).

Kérlek a feliratok megadásánál ügyelj arra, hogy mindent helyesen írj le, illetve amennyiben egy mezőt üresen hagysz, azt mi is figyelmen kívül fogjuk hagyni.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 4 munka nap.

Mit írjunk az Apa csak egy van képre?
 
Nevek
Milyen színben kéred az Apa csak egy van képet?
 
   
Extrák a kép mellé:
 
  

Leírás

Az Apa csak egy van asztali kép paraméterei: 

Az apa csak egy van képet személyre szabottan tervezzük és szerkesztjük, 250 grammos fotókartonra nyomtatjuk, majd belekerül a színben hozzáillő fakeretbe. A képet előröl üveg lap védi a hátoldalát, pedig kemény műbőr védés fedi. A képkeret hátulja lehetővé teszi, hogy akár az asztalon, vagy a szekrényen állva díszelegjen, de a falra is feltudod függeszteni.

Az apukás képről:

Ő a legjobb társ, mert mindenben számíthatsz rá. Hozzon jót, vagy rosszat az élet, mindig melletted áll. Apa a legszeretőbb férj, mert nincs még egy olyan ember, aki úgy babusgatna, úgy szeretne Téged és a gyermekeiteket, mint Ő.

A legszuperebb apuka cím is Őt illeti, mert törődik és gondoskodik a kicsikről, számára Te és a gyerekek lesztek mindig is az elsők. Apa a legnagyobb hős, mert az egész életét rátok tette fel. Nem telik el úgy nap, hogy ne menne dolgozni, ne javítana meg valamit, ne rohanna a dolgaival csak, hogy minél előbb veletek lehessen, ne győzne le egy hatalmas óriás pókot a fürdőben és ne mentené meg nap, mint nap a világot.

Egy szóval Ő a család összetartója, vigyázója és papamackója. Miért ne ajándékozhatnád meg egy olyan meglepetéssel, ami Róla és Rólatok mesél?

Milyen felirat kerülhet a képre? 

A Mesélő kép magán hordozza az Édesapára jellemző tulajdonságokat, mint például a legjobb társ, legszeretőbb férj, a  legszuperebb Apa és a legnagyobb hős. A kép aljába, pedig azok nevei kerülnek, akiket Apa mindennél jobban szeret.

Milyen alkalmakra ajánljuk?

Ajándékozd ezt az egyedi képet Apák napjára, születésnapra, vagy akár házassági évfordulóra. Szívmelengető, egyedi meglepetés férfiak számára. Ha, pedig valami igazán szépet szeretnél a karácsonyfa alá, akkor ezzel a képpel biztosan nem lőhetsz mellé.

Ha szeretnél további apukáknak szóló ajándék ötleteket látni, akkor kattints erre a linkre:
AJÁNDÉK ÖTLETEK APÁNAK

 

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 4 munka nap.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Apa csak egy van – asztali kép, ajándék ötletek” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük