Választott terméked

Apa a mi hősünk kulcstartó

3.890Ft

 

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

Kérlek a feliratok megadásánál ügyelj arra, hogy mindent helyesen írj le, illetve amennyiben egy mezőt üresen hagysz, azt mi is figyelmen kívül fogjuk hagyni. 

Mit írjunk rá az „Apa a mi hősünk” kulcstartódra?
 
Név 1
Név 2
Név 3
Név 4
Név 5
Fityegők az „Apa a mi hősünk” kulcstartóhoz
 
      
Ajánlott kiegészítők a kulcstartóhoz
 
    

Leírás

Rendelj Apának egy Mesélő kulcstartót, amire ha ránéz mindig boldogsággal telik meg a szíve, hiszen egyedül Rólatok fog mesélni. A gyermekeid számára mindig ő lesz a legnagyobb hős és biztos vagyok benne, hogy nincs hozzá fogható apuka. Nos hát miért ne lephetnéd meg egy valódi szuperhősnek járó Mesélő ajándékkal?

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

Milyen adatok kerülhetnek a medálra?

A nemesacél, pajzs alakú medálra rákerülhetnek a gyerekek nevei. Akár  öt gyermek keresztnevével is eltudjuk készíteni.

Milyen alkalmakra ajánljuk?

Ez a Mesélő Ajándék tökéletes meglepetés lehet édesapáknak és nagypapáknak egyaránt. Mivel ez a kulcstartó a családotokról mesél, ezért ezzel az ajándékkal garantáltan nem lőhetsz mellé. Az örömkönnyek és a fülig érő mosoly biztosan nem maradnak el.

A választott termék paraméterei:

A kulcstartó medálja rozsdamentes, törhetetlen nemesacélból készül. Nem kopik és nem színeződik. A díszítő fityegő alapanyaga antikolt tibeti ezüst. Maga a kulcstartó fémötvözetből készül. A medálokon lévő feliratokat és grafikákat úgynevezett lézerégetéssel készítjük, tehát a szövegek és a minták soha sem fognak lekopni, vagy eltűnni. Örök emlék marad egy Mesélő ajándék formájában.

Méretek:

A nemesacél pajzs alakú medál 7 cm nagyságú és 1 mm vastagságúA mackó és a hajó fityegő 1,5 cm-es méretű, míg a csillag charm 1 cm-es nagyságúA kulcstartó teljes hossza 8-9 cm, tehát  kényelmesen elfér apa kezében.